Přejít na výpis diskuzí

Hodina duchů

FILM 5.8.2008 
31 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vashley

Česky?Né an youtube ano!

Ahoj *3*
    Film jsem viděla anglicky na DVD ale můžeš ho shlédnout na youtube.Ale jikde jsem to česky neviděla!!Jinak Cassie je moje dvojče!!!Má super styl ale moje mamka by se z toho zbláznila kdybych tak vypadala *1* *1* *9* *15* *15* *3*
  • vashley

Česky

jj už je to na youtube i česky dneska se an to budu dívat *15* *15*
    Jestli ségra vypadne *5* *5*
    • Re: Česky

co si tam na youtube zadas aby ti to nabehlo cesky???
    • Re: Česky

dej mi prosim adresu na youtube pokud je to tam česky
  • Prosíím :)

Ahoj,chtěla bych se zeptat,od kolika let je tento horor přístupný (jestli se na to může podívat moje mladší sestřenice).

A jestli je to doopravdy nějakž silný(hoodně strašidelný) horor,nebo jestli to je něco jako ,,Monster House''(film).
    Předem díky za odpověď ;)
  • vashley

Je to takový dětský horor

je to horo i pro malé (aspoň myslím) mně je 12 a nějak mně to nestrašilo *4*
  • high-school-hilary

Úžasný

Ten film je skvělej a nejlepší je ten konec! *1* *15*
  • Nrj

Nej film a napínavej všude píšou že to je horor ale žádnej horor to neni naopak je to drama a nej filmík doporučuju *3*
  • vashley

Hodina Duchů

To není horo ale takový ten slabší thriller (či jak)....no je to takové drama..já jsem se vůbec nebála *3*
  • denisqa

Nwm

Ahojky, nevíte kde se na to můžu kouknout? Na youtubu už to neni a ja fakt nwm kde to mam najít *9* *9*
    • Re: Nwm

tadyk to můžeš zkouknout zadarmo, jen to dýl najíždí http://filmy.kinotip.cz/hodina-duch u-2007/#more-699
      • Re: Re: Nwm

Njn ale me tam sice nabehlo to hodina duchu a ty popisky k tomu ale nezobrazilo se mi to video:( *9*
  • eleanor...kiss

torrent

Tady by se měl film stáhnout....ale nejsou tam lidi..takže kdo stahuje přes torrent:

http://tracker.cztorren t.net/torrent/hodina-duchu-haunting -hour-the-dont-think-about-it/49401
  • lucynkaaaa

podělte se!!!!!!!!!!!!

Ahojky lidičky prosím vás mátě někdo něco víc o tomto filmu myslím fotky nebo tak něco nebo nějaké suvenýry písněte prosím. Moje icq je: 410-061-653.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit