Přejít na výpis diskuzí

Hodina duchů

FILM 5.8.2008 
31 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vashley

Mluvní cvičení,hodí?

Ehm,chtěla jsem se Vás zeptat jestli tohle by ušlo na mluvní cvičení (na téma Film či seriál). Moje třída mně totálně nesnáší a furt mi dělá naschávly a trapsy no prostě mně nenávidí a chtěla bych jsem se vás zeptat jetsli bych si s tímto filmem neudělala trapas,protože hraje tam herečka z Hanny Montany (třída to nenávidí) Emily Osment a mně se tento film moc líbí a napadlo měn že bych z něho udělala mluvní cvičení,co myslítě?Ušlo by to? *3* *7*
    • Pokud se ti to líbí , najdi v sobě dost sil a ukaž to , když tak vymysli něco jiného ... *3*
    • Jasně, kašli na ně. Oni ti za to známku nedají. vím, co to je být terčem...ale vykašli se na ně, protože jedině tak tě nechají napokoji :)
    • dennyx

Re: Mluvní cvičení,hodí?

Chudáku ... znám jaký to je bejt terčem třídy x(( nastesti je to uz zamnou... ja si mysim ze kazdej ma rad neco jinyho a je to tvoje prace takze si muzes vybrat co ces a ostatni ti do toho nemaj co kecat.... kasli na ne *5*
    • liliankaa

Re: Mluvní cvičení,hodí?

záleží na tobě co se ti líbí ne na ostatních a nechápu proč by ses měla stydět za to, že se ti to líbí, nemysli si, že všem holkám se hana m nelíbí, jenom to hrajou *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit