Přejít na výpis diskuzí

Bacha, kouše!

FILM 9.7.2009 
29 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ?

Nechápu ten konec. To se z Needy stala taky nějaká napůl mutovaná osoba, že tam létala ve vzduchu a klidně prošla plotem? *9*
  • Re: Skvělej

tedka sem ten film videla jako neni spatny megan ma moooc rada a dlouho sem na ten film tesila ale cekala sem od toho trosku vic. *9*
  • Re: K Názvu

Já bych to nechala normálně v originálu .. tak mi to zní k tomu filmu nejlíp ..
  • sserena

K Názvu

Přeložili to fakt debilně,ale bohužel to tak je..a nevím jestli by ,,Jenifeřino tělo´´ znělo líp!:)..češi sou češi no--takže Bacha!kouše:D
  • ...

Film Jennifer s body se mi moc líbil a mrzí mě, že se nedostal co českých kin. Megan i Amanda jsou obě naprosto skvělé herečky. Všechno bez chybičky jenom, kteří idioti proboha překládali ten název?! BACHA, KOUŠE?! .. Takový lidi bych zabila .. absolutně se český název nehodí k filmu a totálně to zmršili. Pozivita: Soundtrack je úplně boží jak Paramore, tak jsem se zamilovala do Low Shoulder- Throught the Trees. Ten konec byl úplně skvělej a jelikož jsem lehce masochista tak se mi děsně líbilo. Jen ten název: Bacha kouše .. fakt povraždit a sníst vnitřnosti !!!
  • super film

Tenhle film je úplně bozi nečekala jsem ze mne tak zaujme ale doporučuju všem se na něj kouknout!!! *3*
  • v.e.r.k.a

Re: Re: Skvělej

taky souhlasim boží film Megan kočka jako vždycky *14* v některých scénách jsem čuměla *1*
  • schumi20

Re: Skvělej

souhlas naprostá bomba Megan to zahrála suprově
  • v.judy

Skvělej

Skvělěj film, nečekala jsem, že mě tolik zaujme, ale stalo se, opravdu perfektní *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit