Přejít na výpis diskuzí

Bacha, kouše!

FILM 9.7.2009 
29 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ...

Film Jennifer s body se mi moc líbil a mrzí mě, že se nedostal co českých kin. Megan i Amanda jsou obě naprosto skvělé herečky. Všechno bez chybičky jenom, kteří idioti proboha překládali ten název?! BACHA, KOUŠE?! .. Takový lidi bych zabila .. absolutně se český název nehodí k filmu a totálně to zmršili. Pozivita: Soundtrack je úplně boží jak Paramore, tak jsem se zamilovala do Low Shoulder- Throught the Trees. Ten konec byl úplně skvělej a jelikož jsem lehce masochista tak se mi děsně líbilo. Jen ten název: Bacha kouše .. fakt povraždit a sníst vnitřnosti !!!
    • Re: ...

Ale nie Collina!!!!!!!!! *16* *16* *16*
  • sserena

K Názvu

Přeložili to fakt debilně,ale bohužel to tak je..a nevím jestli by ,,Jenifeřino tělo´´ znělo líp!:)..češi sou češi no--takže Bacha!kouše:D
    • Re: K Názvu

No jo jenže lidem příde lákavější Bacha, kouše! než kdyby se film jmenoval Jenifeřino tělo.
    • Re: K Názvu

Já bych to nechala normálně v originálu .. tak mi to zní k tomu filmu nejlíp ..
  • super film

Tenhle film je úplně bozi nečekala jsem ze mne tak zaujme ale doporučuju všem se na něj kouknout!!! *3*
  • peggy20

Och

Luxusní film. Ae trochu sem to nepobrala:) ae ten konec je fakt dobrej:D. :P
  • lidush

děs

no ja se teď dokoukala na tenhle film....á vubec nechapu, co se vam na tom flmu libi, nerikam, ja mam megan fox rada, i filmy krvaky, a upiry atd....ale tohle je proste kravina....treba to zvraceni...atd....proste, u me tenhle film pohorel...HRUZAAAAA *9*
    • Re: děs

Taky si myslim :)
  • Jak tu řešíte to s tím přívěškem...Podle mě když jí to strhla, tak tý Jennifer došlo, že je něco špatně a "zasekla se" proto přestala levitovat. Pak tam byl přeci ten záběr, jak byly malý na písku a byly ještě kamarádky. Tak si asi uvědomila, jak se chová, ale už bylo pozdě... Jinak někdo kdo jste tu přihlášenej - přidejte mezi postavy Johnnyho Simmonse jako Chipa...myslím, že tam byl docela hlavní :)
  • Myslela sem ze se rozbrecim Chudák Coliin! :(( ale uzasnej film ! Megan jen nejuzasnejsi))!Ale ten nazev cesky se hodi Bacha Kouše! prootze megan je tma naprosto sexy jako vzdy a je z ni dabel a pozira kluky takze Bacha Koušu! :D chapete :D
  • v.judy

Skvělej

Skvělěj film, nečekala jsem, že mě tolik zaujme, ale stalo se, opravdu perfektní *3*
    • Re: Skvělej

tedka sem ten film videla jako neni spatny megan ma moooc rada a dlouho sem na ten film tesila ale cekala sem od toho trosku vic. *9*
    • schumi20

Re: Skvělej

souhlas naprostá bomba Megan to zahrála suprově
      • v.e.r.k.a

Re: Re: Skvělej

taky souhlasim boží film Megan kočka jako vždycky *14* v některých scénách jsem čuměla *1*
  • Soundtrack

Hej vy tady všichni píšete že je k filmu super soundtrack a já ho nikde nemůžu najít *1* Neposlal byste mi někdo prosím odkaz. Moc díky
    • Re: Soundtrack

http://www.uloz.to/5081737/jennifer s-body-ost-2009-.rar
      mělo by to jít *3*
  • Je dobrej

Ahoj všichni film je pěkný až na tu trapnou scénu když zabije Fox toho údajně největšího kluka ze třídy proč když ho najde učitel ta ho ožírá srnka to je snad kravina.Jinak je moc moc fajn. *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit