Přejít na výpis diskuzí

Bacha, kouše!

FILM 9.7.2009 
29 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevíte někdo, jak se jmenuje ten Colin pravím jménen?..Nikde jsem ho nenašla, ale třeba jsem se jen šptatně koukla, poradíte, děkuji.. *4*
    • Kyle Gallner se jmenuje ;)
  • kirushka97
    Tohle je úplně bomba super film/horor *14* *14*
    Nesnáším ten moment, když umře Chip. Sama bych ji zavraždila -_- *13* *16* myslela jsem, že vybouchnu!
    Ale doporučuju všem shlédnout, mně už se to zalíbilo na poprvé, půjčila jsem to kámošce a koukaly jsme se na to na lyžáku, ve tmě :D Super! Ale pokud nemáte rádi nahotu atd ve filmech, tak si ten moment přetočte :D
  • ?

Nechápu ten konec. To se z Needy stala taky nějaká napůl mutovaná osoba, že tam létala ve vzduchu a klidně prošla plotem? *9*
    • nikk

Re: ?

Needy říkala že když přežijete kousnutí démona tak že vám po něm něco zůstane (bo tak něco)tak po Jennifer dostala levitaci..... *1* *4*
  • ??

Něco na tom konci nechápu...jak tam Needy s Jennifer lítaly tím vzduchem a Needy najednou strhla Jennifer ten řetízek BFF a ona přestala levitovat..jakej to má smysl?? to všechno bylo v tom přívězky nebo co?? *7* *7*
    • Re: ??

Myslim, že se ten demon mohl dostat do toho přívesku, proto se tak ta Jennifer chovala, když ho měla stále na krku

Já si myslim, že jí ho strhla, protože jí zabila kluka. A tu levitaci nijak zvlášť neřešim.. Hlavně, že to celkově bylo SUPÉÉR! *1* *14* *15*

Myslím, že i přeze všechno pro Jennifer kamarádství s Needy znamenalo moc a proto jí to prostě "vykolejilo"..Myslim :-)
  • jak tomu rozumim ja

mno takze podle me asi jak ta needy te jennifer strhla ten privesek tak mozna to tu jen tak zaskocilo nebo proste nvm *7* je to domotane ale ten konec jak je vyvrazdila byl fakt bozi *1* sice se mi pisnicka libila ale asi bych udelala to stejne xD
  • Nádhea

Tento film je skvělý!! Nádherný!! Megan je skvělá a Amanda taky... to s tím přívěskem jsem taky nepochopila... no, možná že ji to vážně zaskočilo.... *14* *14* *14* *14* DOPORUČUJU

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit