-
sos mi vida
Ahoj ,nevite prosim nekdo ,kde bych mohla zkouknout cely serial SOS MI VIDA(jsi muj zivot),nebo aspon nektere dily ,moc prosim za odpoved ,je to nikde nemuzu najit,tak diky -
-
Terko tady se můžeš podívat na nějaké díly v češtině neni jich hodně ale doufejme že autorka kanálu další díly přidá https://www.youtube.com/channel/UCRISaUmaogq0e1-ZrSq4u0Q *3*
-
stahni si to z ulozto.cz
-
Re: sos mi vida
na youtube.com na to koukám vždy zadáš díl a máš tam part 1,2,3,4 a vžey po dsobě!! to poznááš!!! *4* -
také bych ráda věděla kde jí můžu najít *3* -
-
Re: Re: sos mi vida
ne uloz to jsou všecky díly i divokého anděla. *5*
-
-
no ja nevim zkus to treba najit nekde na google nebo myslim ze naky dily by se nasli i na you tube
-
-
Jsi můj život Super Telenovela.
-
:)
Telenovela s Natálkou je vždycky super a ráda se na ně dívám. tahle se moc povedla:) -
Blog
Ahojte, Prosim podivejte se na můj blog www.adushka96.blog.cz je o Natatalii Oreiro, Jsi můj život atd. *3* Budu ráda když okomentujete atd....Děkuji všem co se aspoŇ podivaji *4* -
Seriál Jsi můj život je prostě nejlepší seriál, všichni ti herci jsou prostě super: Monita-Martyn a všichni další co tam ještě hrají no prostě jsou super.A některé scény prostě zbožnuji a někdy si je pustím více krát.
A písničky k seriálu jsou prostě taky super.
1.Corazon Valiente 2.El Sueno de Morfeo-Ojos de Cielo
a spousta dalších.
Velka škoda že má seriál jen 230 dílu, škoda že netočili další díly ale jinak ty díly které natočili byly prostě super. když mám volnou chvilku tak sleduji Jsi můj život, ten seriál mě prostě baví a nikdy bych ho nepřestala sledovat."JE TO PROSTĚ SUPER SERIÁL" -
li
ježišmarjáááá!napište někdo sím co se tam děje*** -
FAJN HOLKY
JSOU TAM FAJN HOLKY A VYPADAJ FAKT FAJNOVĚ *3* *14* *3* -
Bomba
Čauky...tahle telenovela je uplne bombova,Natalii jsem mela rada i kdyz jsme byla jeste mala,divala jsem se na vsechny telenovely,ve kterych hrala,uplne jsem ji zrala *1* bavilo me na tom,jak to bylo zabavny,ale pritom i romanticky,vzdycky hreje takovy prdly holky....Jsi muj zivot je skvelej,nemohli vybrat lepsi dvojici-Facundo a Naty jim ty role spolu proste sednou....Je to proste BOMBA *3* -
sos
ahoj hele pls co se tam ted děje já vůbec nestíhlám *9* *9* *9* a kolik to má dílů děkuju za odpověď!!!! *3* *1* -
-
Re: sos
nenasla si tie diely kde su vsetky?ak ti niekto odpise tak mi prosim napis na 9nikoletka@azet.sk dakujem
-
-
nejjjjjjjjjjjjjjjj telenovela
Jenom vám chci vzkázat že tahle telenovela je prostě úžasná a nejůžasnější MONITA a MARTÍN!!!!JO a chtěla bych se zeptat v kolik jí na tý markýze dávaj???? *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: nejjjjjjjjjjjjjjjj telenovela
davaj ji ve 14:30
-