-
Znovu ve vysílání
Ahojky..dneska ráno jsem si zapla tv a na prima cool .. davali 1 díl SOS MI VIDA .. a druhý taky .. nwm přesně kolik bylo hodin ale myslim že tak okolu 8:25 *14* *14* *14* v programu to napsaný neni ale v tv to beží !!! -
-
Re: Znovu ve vysílání
ahoj ja som katka co je to prima cool ja mam digi tv ale tam to neni pls odpovedz uz cakam rok dokim to pojde *4*
-
-
nejheyci serial na svete i divoki andel super ivo i martin super jmene a moc se mi liccila koki s sos mi vida ale vsichni bili uyasni
*14* *3* *15* *5* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *3* *3* *3* *3* *3* .super du se koukat *14* -
Ahojte na televizi RELAX dávají Jsi můj živit a dávají tam i Divoký anděl. Je to prostě super.
-
-
Kdy davaj jsi muj zivot??????
-
-
ahooojky
ahojky presne jak holka predemnou psala taky s ni souhlasim...jen se mi nechce do skoly ze to nebudu stihat. :-( to je blby a taky by me zajimalo kolik to ma dilu...a trochu s tim pohnete aby to treba skoncilo do skolniho roku...ale je to uplne super telenovela...ahoj a nekdo odepiste jo?
*3* *14* -
nej
je to nej telenovela kterou jsem kdy viděla *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
díl
nevíte kolikátý díl teďko dávají? -
suuupr telenovelka
proste tam kde hraje natali s facundem je to bez chyby..treba jak divokej andel to bylo taky skvely..kukám na každej dil a ani jeden mi zatim neutek *1* jen tak dál takovy telenovely stojí za to..ne jak náky trapárny jako terra nostra atd..nejlepčí telenovelky sou proste argentynsky jak jinak...uzh od mala natalku desne obdivuju *4* -
-
Re: suuupr telenovelka
*1* je to superr jsou tam uplně hafro lidi a nejvíc trhlá je Debi *5* nenávidím lidi kteří tuhle telenovelku odsuzují
-
-
SMV!
Ta telenovela je doopravdy moc krásná je božská nejvíc se mi tam líbím Monita a Martín. A chtěla bych strašně moc až tahle telenovela skončí tak chci aby byla další telenovela s Natalia Oreiro a Facundo Arana. Děkuji vám moc krát děkuji *14* -
Bžska telenovelaka s Naty...
tahle telenovela je je upe podařená...jsem docela maniak na telenovelya musim rict že nekete byly dost trapne a nezaživne...ale tahle je proste geniální...rada se na kukknu ale nemam cas bo jsem ve skole mohli by ji davat spis odpoledne nebo k veceru....doufam že vymysli jeste jednu s Naty a Facundou... -
super i love this telenovela
ja tuhle telenovelku miluju znate nekdo stranku kde jsou vsechny dily? *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3*