-
Kobra 11
Jj.Souhlasim,kobra je nejlepsi serial,ktery znam...akorat nevim co se stalo s Janem,najednou tam nebyl...
Nebo kdyz zastreli Semirovi partaka tak se rozbrecim..
MILUJU KOBRU 11 *9* *9* *14* -
-
Re: Kobra 11
Monika já se taky vždycky když umře nakej simírův partak rozbrečím
-
-
jan
Nevíte někdo co se stalo s Janem ?Jesi umřel nebo odešel?Moc děkuju -
-
Re: jan
Ahojky,neboj se,Jam nezemřel,četla jsem,že musel v seriále náhle odjet do Hollywoodu.Takže odešel
Ahojky *3*
-
-
Kobra 11
Kobra 11 je muj nejloblibenější a vždycky když zasřelej nákého Simírového partáka tak se pokaždý rozbrečim. -
nej seriál
Cobra 11 je nej seriál ze všech *14* Koukám se každé pondělí.23.2. to bylo fakt smutný. *9* Ben je už 6 Semirův parťák. -
dnešní Kobra
pls nemáte někdo tu písničku nebo neznáte autora toho songu, jak zpívá v dneším díle ta kapela ? .. komm mit mir myslim ež se jmenuej bo tak nějak? .. pls icq kdyžtak 191631096 bo mail -
-
Re: dnešní Kobra
jj tu pisničku znám KOMM MIT MIR .Bohužel taky jsem ji všude hledala.
-
-
super
strašně dobrej seriálll =) *3* *3* *3* -
Noví díly
Máš pravdu vcera to bylo smutné ta smrt jeho partaka, ale zas budou nový díly a ty jako všechny díly kobry 11 které jsem videl budou stát za to se na ně dívat. Škoda že tu Kobru nedávaj častejc. -
Rittrova smrt
Dnes byla Kobra zase smutná hlavně ten konec. Semir zase přišel o dalšího parťáka. *9* *9* *16* *5* *13* -
Píseň
Zdárek lidi, potřeboval bych trošku pomoci, pokud jste viděli 11 díl( dávali ho toto pondělí na nově), tak na začátku byla úplně skvělá písnička a já si nemohu vzpomenout její název, nevíte ho náhodou někdo? Předem děkuji.
Šimi -
cleo-sectori
*3* to je tak vyborny film -
-
Re: cleo-sectori
to mas pravdu.kobra je great! A nejvetsi zlaticko je pro me Jan Richter alias Christian Oliver, ma krasny usmev a vypada bozsky. -
-
Re: Re: cleo-sectori
ahoj mam takovou prosbu nevite jak se jmenuje dil nebo aspon cislo rady a epizody jak tam chtej jana utopit ve vane a semir ho zachrani nevite to prosim byla bych moc rada *14* *9*
-
-