-
prosím
ahoj, ráda bych se zeptala jestli někdo nevi jak se jmenuje dil kdy si semir a tom vyledou na ryby. toma však unesou jeslti někodi víte ja se tento dím jmenuje tak mi napište prosím. *9* *9* *9* *4*
dííík -
Re: Díly seriálu
podívej se sem určitě to tam najdeš : http://www.afc11.cz/epizody04.php#n eprijemne -
Prosíím
Ahojky dneska byl díl Srážka (2 řada 9 díl) Moc bych potřebovala vědět jak se jmenuje ten herec, kterej nakonec v tom autě umřel.díky *1* -
the best
nejlepsi je Ben se Semirem a ty dily.. ♥ :D -
Re: kobra11
SOUHLAS!!!!! :-) *14* -
Kobra 11 na Nově
Lidičky,od 4.1.2010 budu TV Nova každé pondělí vysílat ve 20.00 premiérovou řadu Kobřičky!!!!
Všichni se koukejte,protože tahle 14.řada je opravdu megácká!!
Ben a Semir jsou prostě nejlepšíí!! *14* *1* *1* -
dil parta
v dile parta hraje nejaky herec toho daniela...ale nevim jak se ten herec jmenuje??vi to nekdooo?? -
Re: Kobra 11 je nejlepší seriál
já taky sbírám všechno ohledně kobry11 a herců z toho seriálku např. třeba v jakých filmech anebo seriálech hráli...taky mám plno dílků nahraných na VSH kazetě a pak DVD, které vycházeli v novinách...ale je to super seriálek *3* *14* -
fanoušci erdogana
http://www.super.cz/celebrity/erdog an-atalay?registerFan=1#fans Prosím staňte se erdoganovi fanoušky a dostaňte ho tak na vyšší místo.díky. *3* -
Re: Semírův sporťák
Jo myslím,že to byl díl benzín.(3.řada) *3* -
BABA
MAM VELMI RADA SERIAL COBRA 11 A NAJ NOVSIE DIELY POCUVAM V NEMCINE...
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *1* *1* *1* *3* *3* *3* -
Semírův sporťák
Lidi, vy co znáte tenhle seriál nazpaměť, nevíte v které epizodě si Semír málem koupil sporťák ? (snad porsche nebo něco podobného) - měl ho půjčené na vyzkoušení, parťák se mu posmíval a nakonec ho samozřejmě při nějaké honičce rozbili. Myslím že ta epizoda končila někde na nějakém závodním okruhu ale nevím ani která to byla řada. -
Re: Re: Re: kobra 11
tak jan nezemřel!!! odešel asi kvůli indíře *9* pleteš si to s chrisem toho zabili z vrtulníku *13* *9* -
Re: Re: kobra 11
No ty vůbec nevíš co bylo v posledním díle Kobry 11 oni ho zastřelili z vrtulníku.Tak se podívej na www.nova.cz -
Re: Re: auto..
jéé...mocinky dík *4* *4* -
Re: auto..
ahojky.... to černé pěkné autíčko se jmenuje Fulda Exelero -
Re: kobra 11
Jan nezemřel*13*!!! Odešel. Ale to v televizi nebylo. -
Re: Erdogan Atalay
ahojky prosim ja take miluji kobru 11 a semira ani nemluvim nevis proc tedko uz v pondeli pd 20.00 hod ji nedavaj ? moc me to mrzi tak prosim napi ju diky lluca *13* *13* *7* *7* -
Re: Nova kobra
mno jasně že baví....všchny díly kobry sou nej....já koukám když to jde furt na ní *5* -
Heslo
ahoj lidi nevy nekdo helo na fotky kobra 11 dyštak napistena e-mail na sach09@seznam.cz dík predem