Přejít na výpis diskuzí

Kobra 11

FILM 4.3.2007 
94 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: kobra

semira erdogan atalay
  • verinka72

Re: Nova kobra

Super to je furt(ale ta znělka mě taky štve)ale taky mi vadí že s z toho stává scifi akčnák *3* *7*
  • verinka72

Re: kobra

Ta nevíš kdo hraje Semira??Tak to ses hodně pozadu *7* když už píšeš že tak miluješ kobru...jinak Semira Gerkhana hraje Erdogan Atalay *3*
  • sandralombardi

Re: dnešní Kobra

jj tu pisničku znám KOMM MIT MIR .Bohužel taky jsem ji všude hledala.
  • sandralombardi

Re: kobra

Jan ale neumřel.Mohl by se vrátit
  • barunka009

kobra

hele neví někdo jestli se Jan ještě vrátí ?? ale to je asi kravina co *1* že by vstal z mrtvých *1* *1* jo a ještě kdo hraje semira pls pište vzkazy a jinak miluju Kobru koukam na ní každý pondělí *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3*
  • Re: Kobra 11

Monika já se taky vždycky když umře nakej simírův partak rozbrečím
  • monday

kobra

kobra 11 je dobrej akční seriál v každym díle se rozbyje plno aut hlavně semir ten je nesmrtelnej zato partaku se mu už vystřídalo Frank André Tom Jan Chris
    a ted jeho nový partak Ben Jager kteý se poprvé objevil v pilotním filmu na vlastní pěst. *3* *15*
  • Re: jan

Ahojky,neboj se,Jam nezemřel,četla jsem,že musel v seriále náhle odjet do Hollywoodu.Takže odešel
    Ahojky *3*
  • Nova kobra

Bavi Vas nova Kobra 11 co byva kazde pondeli vecer??

Souhlasite semnou ze uz to NENI tak supr jak to byvalo...?
    Uz ta znelka tam neni,ta mi chybi ze vseho nejvic... *9* *9*
  • Kobra 11

Jj.Souhlasim,kobra je nejlepsi serial,ktery znam...akorat nevim co se stalo s Janem,najednou tam nebyl...

Nebo kdyz zastreli Semirovi partaka tak se rozbrecim..
    MILUJU KOBRU 11 *9* *9* *14*
  • jan

Nevíte někdo co se stalo s Janem ?Jesi umřel nebo odešel?Moc děkuju
  • Kobra 11

Kobra 11 je muj nejloblibenější a vždycky když zasřelej nákého Simírového partáka tak se pokaždý rozbrečim.
  • nej seriál

Cobra 11 je nej seriál ze všech *14* Koukám se každé pondělí.23.2. to bylo fakt smutný. *9* Ben je už 6 Semirův parťák.
  • dnešní Kobra

pls nemáte někdo tu písničku nebo neznáte autora toho songu, jak zpívá v dneším díle ta kapela ? .. komm mit mir myslim ež se jmenuej bo tak nějak? .. pls icq kdyžtak 191631096 bo mail
  • super

strašně dobrej seriálll =) *3* *3* *3*
  • Noví díly

Máš pravdu vcera to bylo smutné ta smrt jeho partaka, ale zas budou nový díly a ty jako všechny díly kobry 11 které jsem videl budou stát za to se na ně dívat. Škoda že tu Kobru nedávaj častejc.
  • kataabara

Rittrova smrt

Dnes byla Kobra zase smutná hlavně ten konec. Semir zase přišel o dalšího parťáka. *9* *9* *16* *5* *13*
  • luida

Re: cleo-sectori

to mas pravdu.kobra je great! A nejvetsi zlaticko je pro me Jan Richter alias Christian Oliver, ma krasny usmev a vypada bozsky.
  • Píseň

Zdárek lidi, potřeboval bych trošku pomoci, pokud jste viděli 11 díl( dávali ho toto pondělí na nově), tak na začátku byla úplně skvělá písnička a já si nemohu vzpomenout její název, nevíte ho náhodou někdo? Předem děkuji.
    Šimi

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit