Přejít na výpis diskuzí

Kouzelná školka

FILM 18.5.2009 
52 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MartinDyntar

Ahoj podvečerní déčkaři, jak se vede našim dětem, našim jesličkám a školce? Nevíte náhodou, jen čistě náhodou co je nového v Kouzelné Školce? Už nesleduji! Pozdravujte o de mě Františka...

• MartinDyntar

Jak se vám daří mím krásným dětem z Déčka? Určitě tam nechcete místo toho svého Františka raději už zvláštního invalidního Lutheránského protestanstsky evangelického kinematograficky cinefilsky vášnivě ujetého post alternativního punk rockera-  profesí Jeptíškaře i Spisovatele-. Možná nic neumí, ale miluje návštěvy Zoo. Bud chce na konkurz do Kouzelné Školky nebo pak udajně nezbývá v životě už nic jiného než už mu Českou Pravoslavnou církví vytesat ze dřeva velký Kříž (nechce ten římsko katolický) a doplavat s ním s pomocí Severoatlantické Aliance NATO na Sibiř uctít tam památku a čest svého oblíbeného Michaila Fjodoroviče Dostojevského. Marně asi ten český velice podivný a zvláštní Raskolnikov dlouho hledá své společenské uplatnění a své zaměstnání nemyslíte?... a ted ho konečně našel z jedné poloviny na českých sociálních sítích kdesi na osobnostech.cz, kde svými komentáři natolik upřímně respektoval a nejvíce ze všeho osobně ctil a nejvíce osobně i proslavil německého nezávislého filmaře Wimma Wenderse i post punk hard rockového zpěváka Andrease Fregeho německých Die Toten Hosen, uchlácholil dokonce i svými komentáři z jedné poloviny i zpěváka irských U2  Bona Voxe i temného romantika Depeche Mode Dave Gahana a dokonce i folkaře a vlastence Tomáše Ortela, jenže pak už nejvíce naštval svými komentáři převážnou většinu rockových příznivcu Daniela Landy a snad uplně všechny gangsta i negangsta rappery a hip-hopery včetně Eminema, Bushida, pak nakonec Joe Bidena i Vladimíra Putina a ted konečně z toho osobně prozřel a už žádá raději proto Církev o svuj azyl s jeptiškami z Chebu i o pomoc Interpol ke své ochraně před davem tolik naježených jeptišek z Řecka, Palestiny a Izraele, z Česka, Německa i Ruska a před davem svých příznivcu německých Rammstein, všech vlasteneckých příznivcu Tomáše Ortela i Ondreje Durici. Je to prostě asi hodně zvláštní Slovan. Měl by před tím vším raději emigrovat. Díky tomu se v Česku už necítí být v bezpečí. MARTIN DYNTAR

• MartinDyntar

A ted Františku už konečně hledej číslo na diskrétní eskortní služby, vždyt víš Františku jestli tam náhodou třeba nedopatřením nemají nějakou už zuboženou křestanku podobné alespon už trochu té  američance Michelle Williams z road-movie "Land of Plenty" Wima Wenderse, já ji Františku tak natolik neštastně miluji že si to nedokážeš vubec ani představit jak moc Františku, ne Františku ty eskortní službu ve svém věku nepotřebuješ, za to by nás vyhodili z Déčka a byli by jsme pak uplně bez práce, máme ted přece podmínku za pití toho Budweisera před natáčením zapoměl jsi, ty už na to nepamatuješ Franišku? Proto ty pujdeš se mnou se podívat raději už do Zoo, nějakou lišku ti tam také rád obstarám, zakoupím ti ji, protože Déčko to bude Františku pro Kouzelnou Školku celé financovat, protože ta liška bude pak velice oblíbeným maskotem všech diváku celé naší Kouzelné Školky a až se vrátíme s liškou ze Zoo tak mě pomužeš prosímtě pak vytesat a postavit křestanský mučednický kříž pro pana Machance z MPSV, ke kterýmu ho Františku pak násilím přikurtujeme a odplujeme s ním pak k pobřeží USA sabotovat jim Sochu Svobody, pod kterou pana Machance pak pohřbíme, byl by jistě pan Machanec moc rád a proč Františku protože být pohřbený pod Sochou Svobody je celoživotně už ten největší sen každé naší kapitalistické zrudy ve světě. Ale skutečně nevím Františku asi tam vubec doplujeme, tak proto si chci před tím splnit ještě své velké poslední přání a to navštívyt s tebou Zoo a podívat se tam na lišky, a pak si dopřát diskrétní eskortní službu s další naježenou liškou, propotil bych Františku s těma všema naježenýma liškama ruskou Sibiř a doufám že snad i bez clavinu. Jo byly to asi hodně dlouhé věty Františku, to se nám do Kouzelné Školky celé nevejde.

• MartinDyntar

Františku ty nikdy dětem na Déčku nezestárneš, proto toč dál Františku, myslíme na tebe jak se ti daří, toč dál kouzelnou školku Františku za děti, za Déčko, za rodinu, za vlast, za naše velké Slovansko lajkujte všichni děkuji...

• MartinDyntar

Jestli vám skutečně upřímně záleží na vašich dětech tak prosím to tu čtěte do konce a lajkujte to tu, není nic lepšího než reklama Déčku, D... už třeba jako pan Dyntar oddaný a loajalní vždy našim dětem, a nemyslím si že právě jistá nejmenovaná zelená postava z reklamy na Alzu je pro naše děti snad lepší než náš František.

• MartinDyntar

Františku celí dny nemyslím po budvaru i bez budvaru na nic jiného než právě na tebe jak se ti daří, Františku mám tě rád, toč prosím dál. A lajkujte to tu, ne už jistě kvuli mě, ale kvuli našim skvělím dětem, pro naše skvělé děti, pro skvělé Déčko, pro naši rodinu, kterou představuje pro mě právě Déčko a už kouzelná školka. Nic jiného v životě nemám než právě skvělého Františka a nic jiného v životě také nepotřebuji než vidět už lépe po 2, 3, 4, 5.. budvarech právě našeho znamenitého Františka. No co učí mě v životě jak si poradit se životem i pak bez budvaru. Ted asi nechápete tento muj komentář, já ale už bohužel také ne, ale lajkovat tu komentář budu a musím za děti a za Déčko zvláště..

• MartinDyntar

Déčko je super a moderátora kouzelné školky bych vysoce státně čestně vyznamenal za všekulturní přínos našim dětem, stejně jako samotného Františka, který nám našim dětem nikdy nezestárne. Jo sledoval bych také po 2 budvarech je vždy kouzelná školka vždy totiž ještě lepší než se zdá, prosím nečíst a nepředčítat dětem, ale lajkovat mužete neděkuji, protože vím že děti ted spí a lajkovat to tu po mě ted nemohou. Tak děkuji.

• MartinDyntar

No jo je to super, bez Déčka ani ránu!! Hlavně František je muj největší kamarád, je to má spřízněná duše, protože děti jsou naše, a všem dětem vzkazuji že nám František nestárne a také slibuji že nám František nikdy nezestárne. A také všem dětem nad 18 let garantuji že kouzelná školka je vždy ještě lepší po 2 pivech, a u Františka možná po 10, ale toto prosím nečtěte!! Není to vhodné. Takže toto jste jistě nečetli!! Děkuji a Františku mám tě rád!! Drž se Františku a toč dál.

• MartinDyntar

Mám ji nedopatřením ve fanklubu, ale aby bylo jasné už ji tu nefandím!! To bych se musel jen opět pořádně ožrat abych se mohl a vydržel se dívat na kouzelnou školku, nic proti dětem... na vině je asi alkohol, který mě dostával do pořádně příjemné mánie při sledování právě kouzelné školky. Znáte to a známe to myslím už všichni to že ,,žádný alkohol není také žádným řešením". (takže "Kein Alkohol" Die Toten Hosen)

• MartinDyntar
    To se samozřejme týka jen dospělých lišek! To jen aby nedošlo k nedorozumění! Také netuším proc to pisu do kouzelné školky! Asi po dvou vychlazenych budweiserech mam rad některé pořady právě na D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit