-
Déčko je super a moderátora kouzelné školky bych vysoce státně čestně vyznamenal za všekulturní přínos našim dětem, stejně jako samotného Františka, který nám našim dětem nikdy nezestárne. Jo sledoval bych také po 2 budvarech je vždy kouzelná školka vždy totiž ještě lepší než se zdá, prosím nečíst a nepředčítat dětem, ale lajkovat mužete neděkuji, protože vím že děti ted spí a lajkovat to tu po mě ted nemohou. Tak děkuji.
-
No jo je to super, bez Déčka ani ránu!! Hlavně František je muj největší kamarád, je to má spřízněná duše, protože děti jsou naše, a všem dětem vzkazuji že nám František nestárne a také slibuji že nám František nikdy nezestárne. A také všem dětem nad 18 let garantuji že kouzelná školka je vždy ještě lepší po 2 pivech, a u Františka možná po 10, ale toto prosím nečtěte!! Není to vhodné. Takže toto jste jistě nečetli!! Děkuji a Františku mám tě rád!! Drž se Františku a toč dál.
-
Mám ji nedopatřením ve fanklubu, ale aby bylo jasné už ji tu nefandím!! To bych se musel jen opět pořádně ožrat abych se mohl a vydržel se dívat na kouzelnou školku, nic proti dětem... na vině je asi alkohol, který mě dostával do pořádně příjemné mánie při sledování právě kouzelné školky. Znáte to a známe to myslím už všichni to že ,,žádný alkohol není také žádným řešením". (takže "Kein Alkohol" Die Toten Hosen)
-
To se samozřejme týka jen dospělých lišek! To jen aby nedošlo k nedorozumění! Také netuším proc to pisu do kouzelné školky! Asi po dvou vychlazenych budweiserech mam rad některé pořady právě na D
-
Hledám skromnou chudou stárnoucí osamělou a zklamanou smutnou listicku.
-
Hledám pořádnou lišku co se mnou bude po pořádne vychlazeném dobrem pivu sledovat D. I více. ...
-
Zdar aspirini a kukučaci Vítejte při sledování D. Nezapomeňte na kouzelnou školku.
-
Ted jsem kvuli přechodu na DVBT2 bez ČT, bez D a bez kouzelné školky. Události jsou depresivní, Nový Bydžov je též depresivní a lidi jsou nepříjemný. Tak zdar kouzelne školce at zůstane na dále pozitivní jak je. Zdar všem mrnatum!!
-
Všem anarchistům v jesličkach zdar!! Přestaňte mě už salutovat a rozejdete se konecne. Děkuji!!
-
Všem anarchistům ať se daří, anarchii zdar!!♥