-
:))
Ahojky fandová letu 29:)
Chtěla jsem se jen zeptat jestli máte let 29 na DVD nebo jste si to někde stáhli.........jen jestli byste mi třeba nechtěli na mejl napsat kde?PRosííím:(:(:(
Lucie.Antoso va@seznam.cz -
Čau holky
Čau už jste někdo viděli celou serii letu? protože starší kámošky mi říkali že už to tak před 2 rokama chodilo ale to sem se na to jěště nedívala *9* a koho máte nejraději?já asi Jaksona ho uplně žeru *1* -
-
Re: Čau holky
To nejsi sama *14*
-
-
let 29
supr *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *5* *9* *3* -
neregistrovana
Ahoj lidi kolik sérií má let 29 prosím?? Na www.serialy.sleduj.org/ jsou online 2 serie akorat se musite zaregistrovat.ZTM paa *4* -
-
Re: neregistrovana
týjo díky já to nemohla nikde najít *1* -
Let 29 má 3 série *4* -
Plsss jak se tam mužu kouknout online jsem zaregistrovaná a ted nwm co
-
-
eric a taylor
mně by zajímalo v jakém díle odchází eric a taylor ho tam objímá a brečí děkuji za odpověď *7* -
Jackson :P♥
Žeru Jacksona! :P :D A já celej seriál myslela že Jackson je jeho méno a v tom posledním díle sem čuměla jak puk! :D Miluji ho.. A škoda že to nemá víc serií abych na něj mohla koukat dýl ;D♥ -
Kdysi jsem to viděla v televizi a moc se mi to líbilo. Nevíte, kde bych to mohla stáhnout zadarmo?