Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Budou tam Petr i Zuzuna!

Počkej ale dyť se přece všude mluví že budou až v podlením díle né ? Ale tím líp já je tam chci všechny :D *14*
  • simia

Budou tam Petr i Zuzuna!

Super, právě jsem se dívala na oficiální trailer a Will i Anna budou v Jitřním poutníkovi! Mrtě!
    Tady máte odkaz na ofciální trailer v angličtině: http://www.youtube.com/watch?v=BxXM VDPsXbE
    A tady s českým překladem: http://www.youtube.com/watch?v=cmS8 0l6T83U
  • simia

Re: Režie

Andrew už to nechtl dělat.
  • simia

Re: Místa

To neví nikdo, ale vzhledem k tomu že je to všechno na moři tak asi těžko.
  • simia

Re: Re: prosím ne!

obávám se že je to on, ale na ten film se stejně kouknu i když to ten režisér posral. bohužel i kostýmy vypadaj jak kopie poirátů z karibiku a ne jako tradiční narnijské šaty. je to škoda, ale co naděláme...
  • supeeer

už se moc těšííím, Skandar je neeeeeej!!! *14* *14* *14*
  • Re: prosím ne!

toje plavda a jestli jo tak já se na ten film dívat nebudu!!!!chudák ben barnes musel si nechat narůst vousy ....né!!!!!!!!!!!!!!!!je to muj nejoblíbenější herec!!!!!! *16* *16* *16* *10* *10* *10* *10* *5* *5* *5* *8* *8* *8* *13*
  • simia

prosím ne!

Řekněte mi že na tý třetí fotce není Kaspian s Edmundem! Kaspian s vousama vypadá jak idiot!
  • simia

Re: Re: Re: Re: Další díly

Oni tam jsou všichni čtyři, ale už jsou dospělí. Ale je možná že to natočej až všichni herci vyrostou, ale pochybuju.
  • -veve-

Re: Re: Re: Další díly

Jestli se to natočí podle knihy tak tam nebudou;)Tak už hraje kluk Šasta s jeho koněm;)
  • Re: Re: Další díly

Oni hrajou všichni i v Kůň a jeho chlepec ne?
  • Re: Re: Re: Re: Skvělý

a i kdyby to bylo moc křesťanské, tak co???? To těm ateistům tak strašně vadí? tak to hošanům asi nedošlo, že celé Letopisy jsou skrz naskrz křesťanské...;-)
  • Re: Re: Re: Další díly

Zuzka v posledním díle není proto, že jako dospělá přestane věřit na Narnii a raději se zajímá o večírky, šminky, hadry a podobné snobárny. Můj názor je ten, že když zjistila, že už se do Narnie nikdy nedostane, raději přesvědčila sama sebe, že si na to jen hráli - aby to tolik nebolelo.
  • nikolquaska

Re: Další díly

od Jitřního poutníka tam nebudou :) a to je blbý.. bude to takový divný. Až v poslední bitvě se znovu objeví všichni kromě Zuzky. :)
  • riuska88

Re: Re: Skvělý

ja si tiež myslím že je to nezmysel natačat bez tejto casti lebo nikto nevie čo a ako vzniklo a ked je posledna čast žase nikto nevie co to je
  • emma2

bude?

Já myslela že budou natočené jen tři díly a poslední bude poslední bitva.
  • Re: Re: Skvělý

chapes ze kdyby to tocili podle chronologie, vsichni by kvuli Kun a Jeho Chlapec museli cekat prumerne 2 roky az se to natoci a pak by vyrostli?
  • Re: Re: Skoda :(

teda plakat mne uz blbne mozek *1*
  • Re: Skoda :(

protoze to udelal nekdo, kdo o tom nic nevi (neni to oficialni video)
  • superterisek

ju

mno nemůžu se dočkat až bude plavba jitřního poutníka bude to asi ůžo *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit