-
Re: supeeer
presne, Skandar je ten naj naj naj herec akeho som kedy videla, a navyse je aj pekny, uz sa moooc tesim *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* I LOVE SKANDAR *14* *14* *14* *14* =* -
Re: Re: Re: Re: Re: film
herecka (georgia henley) ma 15, ale v knihe nikde nepise ze kolko ma tam rokov... -
Re: trailer
ja uz som pozerala, aj hru uz hram, a navyse poznam jednu stranku kde je sutaz o
1. tričko + model lode (3D puzzle) + 7 knižiek Kroniky Narnie od vydavateľstva Slovart
2. dáždnik + model lode + 7 knižiek Kroniky Narnie od vydavateľstva Slovart
3. pero + model lode + 7 knižiek Kroniky Narnie od vydavateľstva Slovart
ja som skoro infarkt chytila, a je tam aj trailer so slovenskym dabingom, WOOW *1* -
trailer
Hej podívejte se na oficiální stránky Narnia.com , je tam super rozšířenej trailer, sice anglicky ale to neva. a Will tam je v obleku, ale děsně mu to tam sekne *14* -
Re: Re: Budou tam Petr i Zuzuna!
já vím, ale oni tam budou nejspíš na konci na kaspianově svatbě *14* -
Re: Kecá
Petr a Zuzana budou jenom na konci na Kaspianově svatbě, jinak po celým filmu nn. a to je velká škoda... *14* -
Re: Režie
Každopádně si myslím, že jim do toho Andrew určitě kecal ;-) když už byl stejně u toho -
Re: Další díly
Doporučuju přečíst si knížky - dojde ti spousta souvislostí, které se třeba nepovedlo zakomponovat do filmu ;) A vůbec bych se nebála toho, že to jsou knížky pro děti, já už jsem dávno dospělá a pořád se mi líbí, vždycky tam najdu něco nového, co mi třeba dřív nedošlo :) -
Re: Re: Re: prosím ne!
Telmaríni byli původně piráti, proto kostýmy ve filmu mají pirátský střih. V Lewisově knížce Princ Kaspian se o tom můžeš dočíst - když Aslan vytvoří průchod zpátky do normálního světa, říká Telmarínům, že pocházejí odtama co Lucka, Edmund a spol. a že to původně byli piráti, co se usídlili na nějakém malém ostrově a pak našli průchod do Narnie. Taky musíme brát v úvahu, že od té doby, co v Narnii vládli první králové, uteklo spoustu let a móda logicky podléhá určitým změnám, navíc, když do Narnie přišel jiný národ ;) -
Re: Re: Re: Re: film
Ale ve filmu má hrát 10 že jo? *7* *9* -
Re: Re: Re: film
Georgii, která ji hraje, je 15 a během natáčení jí bylo 14... věk nede zastavit -
Re: kino
Premiéra je 9.prosince 2010 *3* -
Re: Re: film
10 ??? *8* vypadá na starší *3* -
Re: film
10 *5* -
Re: kino
Plavba Jitřního poutníka ještě v kinech nebyla,má premiéru až v prosinci 2010 *4* -
kino
Prosím vás možná jsem úplně mimo, ale přece jenom už byla Plavba jitřního poutníka v kinech??? *4* -
film
Ahoj nevíte někdo kolik let je v tom filmu Lucce?? *7* -
Re: Re: prosím ne!
twl ja vas nechapu proc rikate ze to reziser posral kdyz ste videli jen par fotek? az uvidite film tak pak teprve posudte jestli to posral a nebo ne! -
Re: prosím ne!
Moje řeč *1* -
Kecá
Viděla jsem trailer a Aslan je pěkná kecka strašil mě že už tam Petr a Zuzana nebudou a v traileru tam byly všichni čtyři jak jdou po narnii.Jo a Kaspian tam vypadá dost divně fousy mu nesluší