-
Re: Re: Re: Re: Skvělý
Kůň a jeho chlapec-nebil moc zajimavej takze kdyby ho nattocily tak by to byl asi dost velkej propadak.ale jako kniha ujde. -
škoda... ale těším se
škoda že tam nebudou Petr a Zuzka ale jinak se těším.. -
Re: Re: Re: Skvělý
Ne já jsem někde na netu četla že knihy Čarodějův synovec a Kůň a jeho chlapec nebudou zfilmovaný pže prej Čarodějův synovec (pokud jsem to dobře pochopila) je moc křesťanskej (podle mě je to blbost LWW byl daleko víc křesťanskej) a Kůň a jeho chlapec - to už fakt nevim, ale prostě vím že ty dvě knihy nehodlají zatím vůbec zfilmovat. -
Martinka B.
...nu Zuzka tam nebude páč přestane věřit v Narnii(v dospělosti).....četkla sem to v knize *3* -
Re: Re: Další díly
nevi nekdo proc v poslednim dile neni zuzka? -
Re: Další díly
Nevím *15* -
Skoda :(
To je skoda, ze uz tam nebude Petr se Zuzkou..:(...Petr je strasne naadhernej :)..a bez nich to uz nebude takovy...ale proc teda na tom hlavnim plakatu jsou i oni dva..??nechapu.. -
Re: Další díly
No v Jitřním poutníkovi by se měl objevit Eustace a Lucinka(pokud je to podle knihy)...a až v posledním díle(Poslední bitva) i Petr,Zuzka už tam nebude(podle knihy) -
Re: nee
to je blbý petr je hezkej *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Další díly
Ahoj. Chci se zeptat jestli v dalších dílech budou hrát vůbec sourozenci-Lucka, Zuzka, Edmund a Petr? Moc díky.. *15* *7* -
Re: Re: Re: Skvělý
joooo....ja myslela že ty dili prostě vynechali...xD...a jak to víš???? *15* -
Místa
Navíte, jestli se bude natáčet znova v ČR??? -
Re: Re: Skvělý
oni to natacej podle toho jak to napsal ne podle toho jak jdou ty dily nakonec za sebou.. proto je prvni natoceny lev carodejnice a skrin, druhy princ kaspian, treti plavba jitrniho poustnika.. potom bude natoceny(jestli mam pravdu=] ) stribrna zidle, kun a jeho chlapec, carodejuv synovec a jako posledni posledni bitva rekla bych *1* *3* -
Re: Skvělý
bude ješte nejaký díl já doufám že jo *13* -
Re: Re: Skvělý
není to první díl, čarodějův synovec dodatková kniha tedy úplně poslední, spisovatel ji také jako poslední napsal, prvním dílem narnie je tedy lev čarodejnice a skříň -
Re: Skvělý
Ahojíík tu knížku jsem četla ale podle mě je hloupost že nezačaly natáčet od 1.dílu čarodějův synovec.zdál se mi nejlepší. *14* Jinak faj,taky se těšííímmmm -
Skvělý
Já se tak těším. *3* -
Režie
Nééééé to ne Andrew Adamson není režisér to néé ! On je jenom producent !! OMG A jakejsi Michael Apted je místo něho !!! *13* *8* *8* *10* *10* *9* *9* *9* *9* *8* *8* *8* *8* -
nee
ne petr se zuzkou tam nebudou, jelikož ani v té knížce nejsou, já se ták těším *15* -
Super
Bude teda hrát ve filmu i Petr se Zuzkou??? *3*