Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: Skvělý

Kůň a jeho chlapec-nebil moc zajimavej takze kdyby ho nattocily tak by to byl asi dost velkej propadak.ale jako kniha ujde.
  • barka.3

škoda... ale těším se

škoda že tam nebudou Petr a Zuzka ale jinak se těším..
  • lyss-claire-anna

Re: Re: Re: Skvělý

Ne já jsem někde na netu četla že knihy Čarodějův synovec a Kůň a jeho chlapec nebudou zfilmovaný pže prej Čarodějův synovec (pokud jsem to dobře pochopila) je moc křesťanskej (podle mě je to blbost LWW byl daleko víc křesťanskej) a Kůň a jeho chlapec - to už fakt nevim, ale prostě vím že ty dvě knihy nehodlají zatím vůbec zfilmovat.
  • maki14

Martinka B.

...nu Zuzka tam nebude páč přestane věřit v Narnii(v dospělosti).....četkla sem to v knize *3*
  • xkostex

Re: Re: Další díly

nevi nekdo proc v poslednim dile neni zuzka?
  • Re: Další díly

Nevím *15*
  • nicole96

Skoda :(

To je skoda, ze uz tam nebude Petr se Zuzkou..:(...Petr je strasne naadhernej :)..a bez nich to uz nebude takovy...ale proc teda na tom hlavnim plakatu jsou i oni dva..??nechapu..
  • Re: Další díly

No v Jitřním poutníkovi by se měl objevit Eustace a Lucinka(pokud je to podle knihy)...a až v posledním díle(Poslední bitva) i Petr,Zuzka už tam nebude(podle knihy)
  • Re: nee

to je blbý petr je hezkej *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • elizabeth.cullenova

Další díly

Ahoj. Chci se zeptat jestli v dalších dílech budou hrát vůbec sourozenci-Lucka, Zuzka, Edmund a Petr? Moc díky.. *15* *7*
  • maki14

Re: Re: Re: Skvělý

joooo....ja myslela že ty dili prostě vynechali...xD...a jak to víš???? *15*
  • lilinkalu

Místa

Navíte, jestli se bude natáčet znova v ČR???
  • Re: Re: Skvělý

oni to natacej podle toho jak to napsal ne podle toho jak jdou ty dily nakonec za sebou.. proto je prvni natoceny lev carodejnice a skrin, druhy princ kaspian, treti plavba jitrniho poustnika.. potom bude natoceny(jestli mam pravdu=] ) stribrna zidle, kun a jeho chlapec, carodejuv synovec a jako posledni posledni bitva rekla bych *1* *3*
  • Re: Skvělý

bude ješte nejaký díl já doufám že jo *13*
  • Re: Re: Skvělý

není to první díl, čarodějův synovec dodatková kniha tedy úplně poslední, spisovatel ji také jako poslední napsal, prvním dílem narnie je tedy lev čarodejnice a skříň
  • britneyy

Re: Skvělý

Ahojíík tu knížku jsem četla ale podle mě je hloupost že nezačaly natáčet od 1.dílu čarodějův synovec.zdál se mi nejlepší. *14* Jinak faj,taky se těšííímmmm
  • lucy-vampire

Skvělý

Já se tak těším. *3*
  • whysoserious

Režie

Nééééé to ne Andrew Adamson není režisér to néé ! On je jenom producent !! OMG A jakejsi Michael Apted je místo něho !!! *13* *8* *8* *10* *10* *9* *9* *9* *9* *8* *8* *8* *8*
  • nejfanynka

nee

ne petr se zuzkou tam nebudou, jelikož ani v té knížce nejsou, já se ták těším *15*
  • Super

Bude teda hrát ve filmu i Petr se Zuzkou??? *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit