-
Další díly
Ahoj. Chci se zeptat jestli v dalších dílech budou hrát vůbec sourozenci-Lucka, Zuzka, Edmund a Petr? Moc díky.. *15* *7* -
-
Re: Další díly
Doporučuju přečíst si knížky - dojde ti spousta souvislostí, které se třeba nepovedlo zakomponovat do filmu ;) A vůbec bych se nebála toho, že to jsou knížky pro děti, já už jsem dávno dospělá a pořád se mi líbí, vždycky tam najdu něco nového, co mi třeba dřív nedošlo :) -
od Jitřního poutníka tam nebudou :) a to je blbý.. bude to takový divný. Až v poslední bitvě se znovu objeví všichni kromě Zuzky. :) -
-
Re: Re: Další díly
Oni hrajou všichni i v Kůň a jeho chlepec ne? -
-
Re: Re: Re: Další díly
Jestli se to natočí podle knihy tak tam nebudou;)Tak už hraje kluk Šasta s jeho koněm;) -
-
Re: Re: Re: Re: Další díly
Oni tam jsou všichni čtyři, ale už jsou dospělí. Ale je možná že to natočej až všichni herci vyrostou, ale pochybuju. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Další díly
mohli to tocit pekne zaradom a ne tak mis-mas.....
-
-
-
-
-
Nevím *15* -
No v Jitřním poutníkovi by se měl objevit Eustace a Lucinka(pokud je to podle knihy)...a až v posledním díle(Poslední bitva) i Petr,Zuzka už tam nebude(podle knihy) -
-
Re: Re: Další díly
nevi nekdo proc v poslednim dile neni zuzka? -
-
Re: Re: Re: Další díly
Zuzka v posledním díle není proto, že jako dospělá přestane věřit na Narnii a raději se zajímá o večírky, šminky, hadry a podobné snobárny. Můj názor je ten, že když zjistila, že už se do Narnie nikdy nedostane, raději přesvědčila sama sebe, že si na to jen hráli - aby to tolik nebolelo. -
-
Re: Re: Re: Re: Další díly
presne taky nazor mam aj ja, ale mat take stastie jak ona.... *9* *9* *9*
-
-
-
-
-
kdyz tam nebude petr ani zuzka tak to nebude ono mne se stejne nejvic libyla jednicka *13*
-
Skoda :(
To je skoda, ze uz tam nebude Petr se Zuzkou..:(...Petr je strasne naadhernej :)..a bez nich to uz nebude takovy...ale proc teda na tom hlavnim plakatu jsou i oni dva..??nechapu.. -
-
Re: Skoda :(
protoze to udelal nekdo, kdo o tom nic nevi (neni to oficialni video) -
-
Re: Re: Skoda :(
teda plakat mne uz blbne mozek *1*
-
-
-
trailer
Hej podívejte se na oficiální stránky Narnia.com , je tam super rozšířenej trailer, sice anglicky ale to neva. a Will tam je v obleku, ale děsně mu to tam sekne *14* -
-
Re: trailer
ja uz som pozerala, aj hru uz hram, a navyse poznam jednu stranku kde je sutaz o
1. tričko + model lode (3D puzzle) + 7 knižiek Kroniky Narnie od vydavateľstva Slovart
2. dáždnik + model lode + 7 knižiek Kroniky Narnie od vydavateľstva Slovart
3. pero + model lode + 7 knižiek Kroniky Narnie od vydavateľstva Slovart
ja som skoro infarkt chytila, a je tam aj trailer so slovenskym dabingom, WOOW *1* -
-
Re: Re: trailer
Jo a co je to za stránku to napsat nemůžeš? -
-
Re: Re: Re: trailer
napisala by som ale ked som to nasla tak som hned aj hlasovala a tu stranku som potom hned zavrela a nenapisala adresu *9* *9* *9* uz ani ja neviem =( =( =( =( =( -
-
Re: Re: Re: Re: trailer
Zajímavý že ty ceny si tak dobře pamatuješ *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: trailer
aj keby si sa zapojila do sutaze neviem ci by si chcela citat knihy po slovensky... *9* -
a navyse kto by si to nepametal *1* -
vlastne som to vihrala, prave preto, a ked som mala tu stranku otvorenu tak som zabehla tu... takze asi tak...
-
-
-
-
-
-
Ja som ale videla že proste bola som u babky a snou ked sme boli nakupovať tak ja som uvidela medzi cédečkami ten diel Stříbrná židle .
A bratranec si ho kúpil ale ja si ho od neho požičiam a kuknem .
Je to s titulka ma ale je to SUPER . "On hovorí. " :D :D :D -
letopisi narnie patří mezi mí oblíbený pořady u 3 dílu sem se rozbrečela pak sem chytala rapla protože sem nikde nemohla najít další díli any v angličtině ja si ohryžu prsty do té doby! *4*
-
vím že narnie je fantasie těch čtyř ale je to velmi pěkné ale u 3 dílu jsem brečela na konci jak se všicni loučili
-
-
já taky *13*
-
-
s
svatba -
Super
Bude teda hrát ve filmu i Petr se Zuzkou??? *3* -
Režie
Nééééé to ne Andrew Adamson není režisér to néé ! On je jenom producent !! OMG A jakejsi Michael Apted je místo něho !!! *13* *8* *8* *10* *10* *9* *9* *9* *9* *8* *8* *8* *8* -
-
Re: Režie
Každopádně si myslím, že jim do toho Andrew určitě kecal ;-) když už byl stejně u toho -
Re: Režie
Andrew už to nechtl dělat.
-