Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • elizabeth.cullenova

Další díly

Ahoj. Chci se zeptat jestli v dalších dílech budou hrát vůbec sourozenci-Lucka, Zuzka, Edmund a Petr? Moc díky.. *15* *7*
    • Re: Další díly

Doporučuju přečíst si knížky - dojde ti spousta souvislostí, které se třeba nepovedlo zakomponovat do filmu ;) A vůbec bych se nebála toho, že to jsou knížky pro děti, já už jsem dávno dospělá a pořád se mi líbí, vždycky tam najdu něco nového, co mi třeba dřív nedošlo :)
    • nikolquaska

Re: Další díly

od Jitřního poutníka tam nebudou :) a to je blbý.. bude to takový divný. Až v poslední bitvě se znovu objeví všichni kromě Zuzky. :)
      • Re: Re: Další díly

Oni hrajou všichni i v Kůň a jeho chlepec ne?
        • -veve-

Re: Re: Re: Další díly

Jestli se to natočí podle knihy tak tam nebudou;)Tak už hraje kluk Šasta s jeho koněm;)
          • simia

Re: Re: Re: Re: Další díly

Oni tam jsou všichni čtyři, ale už jsou dospělí. Ale je možná že to natočej až všichni herci vyrostou, ale pochybuju.
            • Re: Re: Re: Re: Re: Další díly

mohli to tocit pekne zaradom a ne tak mis-mas.....

Nevím *15*

No v Jitřním poutníkovi by se měl objevit Eustace a Lucinka(pokud je to podle knihy)...a až v posledním díle(Poslední bitva) i Petr,Zuzka už tam nebude(podle knihy)
      • xkostex

Re: Re: Další díly

nevi nekdo proc v poslednim dile neni zuzka?
        • Re: Re: Re: Další díly

Zuzka v posledním díle není proto, že jako dospělá přestane věřit na Narnii a raději se zajímá o večírky, šminky, hadry a podobné snobárny. Můj názor je ten, že když zjistila, že už se do Narnie nikdy nedostane, raději přesvědčila sama sebe, že si na to jen hráli - aby to tolik nebolelo.
          • kristina-isabell

Re: Re: Re: Re: Další díly

presne taky nazor mam aj ja, ale mat take stastie jak ona.... *9* *9* *9*
  • kdyz tam nebude petr ani zuzka tak to nebude ono mne se stejne nejvic libyla jednicka *13*
  • nicole96

Skoda :(

To je skoda, ze uz tam nebude Petr se Zuzkou..:(...Petr je strasne naadhernej :)..a bez nich to uz nebude takovy...ale proc teda na tom hlavnim plakatu jsou i oni dva..??nechapu..
    • Re: Skoda :(

protoze to udelal nekdo, kdo o tom nic nevi (neni to oficialni video)
      • Re: Re: Skoda :(

teda plakat mne uz blbne mozek *1*
  • simia

trailer

Hej podívejte se na oficiální stránky Narnia.com , je tam super rozšířenej trailer, sice anglicky ale to neva. a Will tam je v obleku, ale děsně mu to tam sekne *14*
    • Re: trailer

ja uz som pozerala, aj hru uz hram, a navyse poznam jednu stranku kde je sutaz o
      1. tričko + model lode (3D puzzle) + 7 knižiek Kroniky Narnie od vydavateľstva Slovart
      2. dáždnik + model lode + 7 knižiek Kroniky Narnie od vydavateľstva Slovart
      3. pero + model lode + 7 knižiek Kroniky Narnie od vydavateľstva Slovart
      ja som skoro infarkt chytila, a je tam aj trailer so slovenskym dabingom, WOOW *1*
      • simia

Re: Re: trailer

Jo a co je to za stránku to napsat nemůžeš?
        • Re: Re: Re: trailer

napisala by som ale ked som to nasla tak som hned aj hlasovala a tu stranku som potom hned zavrela a nenapisala adresu *9* *9* *9* uz ani ja neviem =( =( =( =( =(
          • simia

Re: Re: Re: Re: trailer

Zajímavý že ty ceny si tak dobře pamatuješ *7*
            • kristina-isabell

Re: Re: Re: Re: Re: trailer

aj keby si sa zapojila do sutaze neviem ci by si chcela citat knihy po slovensky... *9*
            • kristina-isabell

a navyse kto by si to nepametal *1*
            • kristina-isabell

vlastne som to vihrala, prave preto, a ked som mala tu stranku otvorenu tak som zabehla tu... takze asi tak...
  • Ja som ale videla že proste bola som u babky a snou ked sme boli nakupovať tak ja som uvidela medzi cédečkami ten diel Stříbrná židle .
    A bratranec si ho kúpil ale ja si ho od neho požičiam a kuknem .
    Je to s titulka ma ale je to SUPER . "On hovorí. " :D :D :D
  • magda.kucerova.984
    letopisi narnie patří mezi mí oblíbený pořady u 3 dílu sem se rozbrečela pak sem chytala rapla protože sem nikde nemohla najít další díli any v angličtině ja si ohryžu prsty do té doby! *4*
  • vím že narnie je fantasie těch čtyř ale je to velmi pěkné ale u 3 dílu jsem brečela na konci jak se všicni loučili
    • já taky *13*
  • s

svatba
  • Super

Bude teda hrát ve filmu i Petr se Zuzkou??? *3*
  • whysoserious

Režie

Nééééé to ne Andrew Adamson není režisér to néé ! On je jenom producent !! OMG A jakejsi Michael Apted je místo něho !!! *13* *8* *8* *10* *10* *9* *9* *9* *9* *8* *8* *8* *8*
    • Re: Režie

Každopádně si myslím, že jim do toho Andrew určitě kecal ;-) když už byl stejně u toho
    • simia

Re: Režie

Andrew už to nechtl dělat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit