Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vampirediariesstefansalvatore
    Lidi tak jinak...Po Plavbě Jitřního poutníka se nebude natáčet až do roku 2014, v roce 2014 bude natočenej Čarodějův synovec, a v roce 2015 pak Stříbrná židle...Tím filmy Narnie nejspíš skončí. *3*
    A jinak...Přečtěte si nejdřív knihy, aby jste se tu furt nehádali, ne?Logický... *3* ... Jo, v dalších dílech se už naše oblíbená čtveřice nevrátí...Čarodějův synovec přechází ději Lev, čarodějnice a skříň, bude to o profesoru Kirkovi..;)Jak objevili Narnii. A Stříbrná židle bude zase s Eustacem a jeho kámoškou Jill Poleovou....Fakt, přečtěte si knihy..;)) A omlouvám se za spis ;))
  • lucy-vampire

Skvělý

Já se tak těším. *3*
    • Re: Skvělý

bude ješte nejaký díl já doufám že jo *13*
    • britneyy

Re: Skvělý

Ahojíík tu knížku jsem četla ale podle mě je hloupost že nezačaly natáčet od 1.dílu čarodějův synovec.zdál se mi nejlepší. *14* Jinak faj,taky se těšííímmmm
      • riuska88

Re: Re: Skvělý

ja si tiež myslím že je to nezmysel natačat bez tejto casti lebo nikto nevie čo a ako vzniklo a ked je posledna čast žase nikto nevie co to je
      • Re: Re: Skvělý

chapes ze kdyby to tocili podle chronologie, vsichni by kvuli Kun a Jeho Chlapec museli cekat prumerne 2 roky az se to natoci a pak by vyrostli?

oni to natacej podle toho jak to napsal ne podle toho jak jdou ty dily nakonec za sebou.. proto je prvni natoceny lev carodejnice a skrin, druhy princ kaspian, treti plavba jitrniho poustnika.. potom bude natoceny(jestli mam pravdu=] ) stribrna zidle, kun a jeho chlapec, carodejuv synovec a jako posledni posledni bitva rekla bych *1* *3*
        • lyss-claire-anna

Re: Re: Re: Skvělý

Ne já jsem někde na netu četla že knihy Čarodějův synovec a Kůň a jeho chlapec nebudou zfilmovaný pže prej Čarodějův synovec (pokud jsem to dobře pochopila) je moc křesťanskej (podle mě je to blbost LWW byl daleko víc křesťanskej) a Kůň a jeho chlapec - to už fakt nevim, ale prostě vím že ty dvě knihy nehodlají zatím vůbec zfilmovat.
          • Re: Re: Re: Re: Skvělý

a i kdyby to bylo moc křesťanské, tak co???? To těm ateistům tak strašně vadí? tak to hošanům asi nedošlo, že celé Letopisy jsou skrz naskrz křesťanské...;-)
          • Re: Re: Re: Re: Skvělý

Kůň a jeho chlapec-nebil moc zajimavej takze kdyby ho nattocily tak by to byl asi dost velkej propadak.ale jako kniha ujde.
        • maki14

Re: Re: Re: Skvělý

joooo....ja myslela že ty dili prostě vynechali...xD...a jak to víš???? *15*

není to první díl, čarodějův synovec dodatková kniha tedy úplně poslední, spisovatel ji také jako poslední napsal, prvním dílem narnie je tedy lev čarodejnice a skříň
  • lilinkalu

Místa

Navíte, jestli se bude natáčet znova v ČR???
    • simia

Re: Místa

To neví nikdo, ale vzhledem k tomu že je to všechno na moři tak asi těžko.
      • kristina-isabell

Re: Re: Místa

zvacsa sa to natacalo v australii, lebo je tam velka vodna nadrz, ale natacalo sa to aj na susi a s lodou hybali aby sa zdalo ze idu po mori... *4*
  • maki14

Martinka B.

...nu Zuzka tam nebude páč přestane věřit v Narnii(v dospělosti).....četkla sem to v knize *3*
  • barka.3

škoda... ale těším se

škoda že tam nebudou Petr a Zuzka ale jinak se těším..
  • superterisek

ju

mno nemůžu se dočkat až bude plavba jitřního poutníka bude to asi ůžo *14*
  • simia

prosím ne!

Řekněte mi že na tý třetí fotce není Kaspian s Edmundem! Kaspian s vousama vypadá jak idiot!
    • Re: prosím ne!

Moje řeč *1*
      • xkostex

Re: Re: prosím ne!

twl ja vas nechapu proc rikate ze to reziser posral kdyz ste videli jen par fotek? az uvidite film tak pak teprve posudte jestli to posral a nebo ne!
    • Re: prosím ne!

toje plavda a jestli jo tak já se na ten film dívat nebudu!!!!chudák ben barnes musel si nechat narůst vousy ....né!!!!!!!!!!!!!!!!je to muj nejoblíbenější herec!!!!!! *16* *16* *16* *10* *10* *10* *10* *5* *5* *5* *8* *8* *8* *13*
      • simia

Re: Re: prosím ne!

obávám se že je to on, ale na ten film se stejně kouknu i když to ten režisér posral. bohužel i kostýmy vypadaj jak kopie poirátů z karibiku a ne jako tradiční narnijské šaty. je to škoda, ale co naděláme...
        • Re: Re: Re: prosím ne!

Telmaríni byli původně piráti, proto kostýmy ve filmu mají pirátský střih. V Lewisově knížce Princ Kaspian se o tom můžeš dočíst - když Aslan vytvoří průchod zpátky do normálního světa, říká Telmarínům, že pocházejí odtama co Lucka, Edmund a spol. a že to původně byli piráti, co se usídlili na nějakém malém ostrově a pak našli průchod do Narnie. Taky musíme brát v úvahu, že od té doby, co v Narnii vládli první králové, uteklo spoustu let a móda logicky podléhá určitým změnám, navíc, když do Narnie přišel jiný národ ;)
  • simia

Budou tam Petr i Zuzuna!

Super, právě jsem se dívala na oficiální trailer a Will i Anna budou v Jitřním poutníkovi! Mrtě!
    Tady máte odkaz na ofciální trailer v angličtině: http://www.youtube.com/watch?v=BxXM VDPsXbE
    A tady s českým překladem: http://www.youtube.com/watch?v=cmS8 0l6T83U
    • Re: Budou tam Petr i Zuzuna!

Počkej ale dyť se přece všude mluví že budou až v podlením díle né ? Ale tím líp já je tam chci všechny :D *14*
      • simia

Re: Re: Budou tam Petr i Zuzuna!

já vím, ale oni tam budou nejspíš na konci na kaspianově svatbě *14*
        • kristina-isabell

Re: Re: Re: Budou tam Petr i Zuzuna!

ale pockat ako na kaspianovej svatbe??? viem ze si zobral ramanduovu dcerua le ved oni sa tak aj tak uz predsa vratit nemozu, no nie???
        • kristina-isabell

Re: Re: Re: Budou tam Petr i Zuzuna!

aj ked budu v posledno dieli no nie vsetci... citajte to tri krat ako ja a uvidite *1* *1*
  • cerfulka

film

Ahoj nevíte někdo kolik let je v tom filmu Lucce?? *7*
    • Re: film

10 *5*
      • cerfulka

Re: Re: film

10 ??? *8* vypadá na starší *3*
        • Re: Re: Re: film

Georgii, která ji hraje, je 15 a během natáčení jí bylo 14... věk nede zastavit
          • cerfulka

Re: Re: Re: Re: film

Ale ve filmu má hrát 10 že jo? *7* *9*
            • Re: Re: Re: Re: Re: film

herecka (georgia henley) ma 15, ale v knihe nikde nepise ze kolko ma tam rokov...
  • narnie

Ahoj,chci se zeptat jestli nevíte,jak se jmenuje ta písnička na konci filmu *1*
    • simia

Re: narnie

Jmenuje se There's A Place For Us a nazpívala ji Carrie Underwood.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit