-
je to super
Ahojky lidi byla jsem na tom už po čtvré v kině princ Kaspian je krasavec a Petr taky -
-
Re: je to super
A co Edmund?
Mě se ze všech nejvíc líbí Skandar a Anna! -
-
Re: Re: je to super
jj i když uz jsem na takovéhle prcky docela stará,musím říct,že má jakési osobní kouzlo. Není to takový ten typický hezoun,který se líbí hned na první pohled, jako třeba Will nebo Ben...
-
-
-
konec narnie
Přesně... Nasbírali už hodně zkušeností, v Narnii už splnili svoje poslání a teď je už jen čeká dosáhnout něčeho ve svém světě... stát se třeba také někým velkým jako v Narnii :) -
pro Ann
já si myslím že v tom londýně jak bylo na začátku jak ho tma zmlátili že ho tam nikdo nebral ale v tý narnie ho měli za vldáce a vzhlíželi v něj a ty dva nejstarší právě ty už si uvědomili co je čeká a takovýhle....ale ty mladší ne a právě oni se tam nevrátí...takhle jsem to pochopila já *3* -
nechápu
já jsem teda vůbec nepochopila ten konec,proč už se nemůžou vrátit *7* .nevysvětlí mi to pls někdo *8* ? -
-
Re: nechápu
Ahoj, Petr a Zuzka už se nemůžou vrátit do narnie, protože jsou moc starý. Všechno je to vysvětlený v knize. *4* -
Je to blbý, ale už se tam prostě neměli co naučit, tak se tejka musej naučit žít v jejich světě..ale Beník to tam zvládne *3* *14* *15* *16* *14* *1* *4* *15* *14* *15* -
Jsou už moc staří.
-
-
Jj
Kniha je suprová *1* -
-
Re: Jj
akorát premiéru v česku maj dost pozdě(já už to má třeba doma) ale zajděte si na to *5* -
-
Re: Re: Jj
jo a kde sji to vzal bo vzala?
-
-
Re: Jj
film má taky své kouzlo...a fakt se poved *14*
-
-
kaspian
hej lidi Kaspián je fakt dost hezkej uz s etesim az to bude u nas v kine. *3* *3* *3* *3* *3* -
-
Re: kaspian
Já taky všem doporučuju!! Byla jsem na tom v kině a bylo to skvělý!!! Mno taq na konci mě naštvalo hlavně to, že se už nevrátěj, ale taky to, jaq dala Zuzana Kaspiikovi pusu mno...uu uuuu uuu to mě fakt jako žralo..ale taq vopoho..nejlepčí je Kaspiik *14* *15* *14* *14*
VŠEM FILM MOOCINKY DOPORUČUJU!!!
Můžete mrknout ke mě na blog a dočíst se víc! (degolka.blog.cz) -
-
Re: Re: kaspian
Ani ne nooo....Will je nejlepší *3* *4*
-
-
Re: kaspian
Kaspian je fakt drsnej...dokonce i lepší jak první díl letopisů, akorát je smutný konec ptz zuzka a petr se už nikdy nevrátí do Narnie*9*...ale za juknutí to fakt stojí...DOPORUČUJU *15* -
-
Re: Re: kaspian
.......Ale Petr se vrátí ....v Poslední bitvě (tj. poslední díl Narnie) -
-
Re: Re: Re: kaspian
Ne Petr se nevrátí.V Poslední bitvě se akorát dostane do nebe, které má podobu Narnie. -
-
Re: Re: Re: Re: kaspian
To umře nebo coooo?????? *9* *9* *9*
-
-
-
-