-
Re: .......
No, víš to je mix, ale není na žádném CD. Některé písně znám. -
.......
Ahoj nevíte někdo jak se jmenuje písnička která hraje ke konci filmu myslím že je to 1 hodina 9 minut a 31 sekund....kdyby jste to náhodou někdo věděl tak mi písněte na email...mooooc dík *14* *14* *4* -
...
miluju tenhle film...já sama tančim hip hop a break dance...takže tenhle filmík je fajn..... *4* *15* -
kk
hooojte tak ja si mylim ze tohle le moc dobry film a miluji ho proste sa mi moc liby a dufam ze i vam -
...
http://s3.bitefight.cz/c.php?uid=10 4521 -
sabina(alyssa)
lets dance2street dance:to je proste supr film
*3* *3* -
=o)
fakt supeer filmík *3* -
Re: Re: mix na konci
ahooj prosííím pošli mi ho nemůžu ho nikde najít -
Step up 2
Zatim nejlepší film o tanci co jsem viděla. A že jsem jich viděla dost! I když teď jsem si vzpoměla že na Hříšný tanec nemá žádný jiný film. *1* Takže Step up 2 na druhém místě. *3* -
Re: PLS
Ahoj písnička se jmenuje Bounce..od Timbalanda..ale ta další písnička..tu taky mám..ale ta nvm jak se jmenuje..tak..;-) -
mixík...plíís
Nazdárek....lidičky nemáte někdo ten mixík jak nakonci fšicí tancovali v tom dešti plíís...hodně dlouho ho shánim ale furt nic...kdyžtak napiště na email nebo icq 200-343-066 díkec moc *9*..jináč step up upe nejlepší filmík,jak jednička tak dvojka a už se mooc moooc těšim až bude trojka doufam že si Jon Chu trošičku mákne jináč se nedočkám *14* *14* -
??
Lidičky jaksi moc nechápu jaktože je Taylor bratr od Andie?? *9* *9* -
---
upe mocinky skvělý filmík, velký potlesk *1* -
Can't Help But Wait feat. Plies *4* -
#
#
Shake Your Pom Pom *4* -
nemyslis flo rida
*4* -
Re: dabing?
ja ten film mam *5* -
Supeeeeeeer
Nemám slov. Je to super film, což je první díl taky, samozřejmě. *14* -
Re: SonG((:
Asi mas na mysli Church od T-pain ft.Teddy Verseti -
Step up 2
Caute lidi, schanim nazev pisnicky co hraje pri treninku ve 3oty minute, hnedka ta prvni jak tam hraje chvili.Moc vas prosim, dikes posilejte na mail.Diky