-
zpěv
nevíte jestli to zpívají opravdu ti herci ? *7* *7* *7* -
-
Re: zpěv
No to by mě zajímalo, kdo jiný by to zpíval :D *14* *1* *1* -
-
Re: Re: zpěv
to teda jo!!! *10*
-
-
Re: zpěv
víme *1* zpívají *14*
-
-
super
Je to fakt ta největší úleťárna co jsem za posledních několik let viděla. Tolik pozitivní energie z toho srší až mi to z toho hrabe *15* koukám na to skoro pořád a vždycky mám chuť tancovat a dělat šílenosti.
Jediný co mi trochu vadí je, že je tam málo scén s Dominicem Cooprem (je fakt k sežrání na tý pláži *14* ) a pak zbytečně dlouhá písnička "The winners takes it all" Pierce neví co tam má dělat, stojí jako kůl v plotě, mohlo se tam toho dát míň. Ale jinak je to mega super šílenost!!! -
-
Re: super
náhodou ta Winner tekes all je nej! no je pravda, že když sem to vydela po prvi tak se mi taky nelibila ale ten Meryl hlas!! Je Super *14*
-
-
mamma mia!
je to moc suprovej filmík *3* *4* -
---
Tak tohle je pro mě NEJLEPŠÍ film na světě, upe boží *1* *14* -
-
Re: ---
lidi, já vás žeru *1* *1*
pro mě je to určitě jeden z nejlepších filmů roku 2008! úžasná relaxace -
-
Re: Re: ---
joooo moeřeč já vás žeru! film rokuuu
-
-
-
mamma mia - nejlepsi muzikal jaky existuje
ten to film je uplne boziiii *15* mam hostrasne rada a koukam se na nej kazdy den .. a souhlasim s tim ze sky je hezkej , zvlast v lay our your love on me *4* jinak dejove si ten film tez nemuzu vynachvalit je proste dokonalej .... *15* -
lofuju
tenhle ten film jsem videla nejmin 100x.....lofuji ho *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: lofuju
nejlepší film!! jaký může být!!
-
-
mama mia
ten film je fakt boží -
nevíte????
nevíte kde se natáčel,něják to nemůžu nejít a celej popis se mi číst nechce když to tak dobře znááám :p *14* -
-
Re: nevíte????
natáčelo se hlavně na ostrově Skopelos, něco málo scén je z ostrova Skiathos; oba jsou v Egejském moři a patří do souostroví Severní Sporady. Skopelos nemá letiště, dostaneš se tam pouze trajektem ze sousedního Skiathosu nebo z Athén. Zatím je nedotčený turismem, takže úžasný. Původní stavby, žádné výškové panelákové hotely, lidé se stále usmívají, pokud máš zbytečných 25 tisíc Kč, už i u nás existují myslím tři cestovky, které tě tam odvezou. Zdraví tě ViLa
-
-
Návrat do mládí
Ahojky všichni diskutující! Patřím ke starší generaci, takže písničky znám ještě v původním podání od skupiny ABBA. Chiquitita dokonce vítala na svět moji prvorozenou dceru. Na muzikál do Sazka Areny jsem šla se smíšenými pocity, ale odtamtud jsem se vracela se slzou dojetí v oku a s písní na rtech. Ovšem všechno to nebylo nic proti tomu, když jsem shlédla film. Merylku mám moc ráda, Pírsíka i Collina taky, ale to, co předvedli v Mamma mia!, zdaleka předčilo moje očekávání. Chválím samozřejmě i ostatní herce, které jsem předtím neznala. A tak se připojuji ke spoustě pisatelů v této diskusi a hodnotím film i já -
Návrat do mládí 2
jejda, odklikla jsem to moc brzy... *3* VELKOU 1 a alespoň takto virtuálně děkuji všem, kdo se na něm podíleli, za nádherný zážitek. Ještě nedávno jsem rozmýšlela, na jaký řecký ostrov pojedeme letos, tak teď už máme vybráno. Ahoj!