-
Mamma Mia a amanda frien(sofie)
Já když jsem na tom byla v kině tak mě šlo pořád slišet!!Bylo tak sranda kámošce ten film zamotal hlavu a zítra půjde co páte! -
-
Re: Mamma Mia a amanda frien(sofie)
jo je to bezvadnej film taky sem na tom byla v kině bohuzel s kamoskou o ktery se neda rict ze je kamoska ale to odbocuju no proste jeden pan se tam strasně řehnil...jako byla to sranda ale taky hezkýýuž pred tim filmem se mi abba libila amam vsechny pisnicky od nich..mimochodm v tom filmu nehráli zzpevaci z abby jento nazpívali *1* *1* -
-
Re: Re: Mamma Mia a amanda frien(sofie)
vy asi nikdy neslyšeli ABBU. Ve filmu zpívali herci proboha... *4* *1* A mimochodem hráli tam, teda jen křoví nu...xD Při Dancing Queen toho piráta co hraje na piáno...xD A pak myslim ještě na konci... *15* -
nn! hrály tam dva pánovéé z ABBY! a nazpívaly to herciii a jedna písnička tam hrála od ABBY nazpíívanáá! já ten film miluju a tak vím co kde kdy jak proč bylo nebylo atdddm!Benny Andersson a teď mi sakra vypadlo to druhýý jméno toho druhééého.......Bjorn Ulvaeus! jasan! mno tak to máš! hihi! objevili se tam při písničce dancing queen jeden→ten co tam hrál na piááno! a druhý ke konci jak tam byli jako bohové nebo andělééé tak tam byl ten druhý! mám mamma mia! v malíčku! *3* *3* *3* *15* *15* *15* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
mamma mia
mně se líbí jak ty nový verze ale i ty starý!A vám? *3* *4* *15* *4* *5* *5* *1* -
-
Re: mamma mia
já žeru všechny!! teda myslim ty od hercůů z Mamma Mia! a od ABBY! :) *14* *1*
-
-
to neni pravda herci v mamma mia to nazpívaly do toho filmu a ja mam soundrak *15* *15* *15* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1* *3* *3* *3* *3* *3* *4* *4*
-
-
-
mamma mia!
teda naprosto dokonaly! je mi sice 17 a na takvyhle filmy moc nechodim...dala sem si ale rict a sem fakt nadsena...skvela muzika,herci,proste od zacatku dokonce sem to sledovala bez dechu a brecela sem smichy zvlast u pasaze kde z more vylezou ti chlapi a zacnou tancit s tema ploutvema na nohou....piercuv zpev mi sice trochu kazil usni bubinky ale dalo se to...no a meryl ta byla proste uzasna....celej film maximalne luxusni...du na to znova dvd si koupim i kdyby se delo cokoliv protoze neco tak dokonalyho sem dlouho nevidela:) *1* *14* *14* -
upa dokonalý
je to uplně skvělej film a i když je z titulkama tak se to dá stíhat a vubec to není špatny...proste bych tento film doporučila každýmu kdo se rád zasměje a kdo si rád připomene stará léta kdy vládla muzice abba *3* -
neej
jeto ůůůůůůůůůůůůůůůůů -
Mamma mia
hnedka jak jsem sedla do kina a začala první písnička věděla jsem, že to bude super... a opravdu bylo. Tenhle film mě fakt dostal, je to bomba. perfektní herci, nádherná hudba a nezapomenutelný prostředí. Dávám 100% *14* *14* *14* -
100%
Film roku! - ne, nepřeháním, ale od léta až do Vánoc je to ve filmu jen o Mamma mia!
ten film je skvělý. Abba je skvělá! Meryl Streep je skvělá! Řecko je skvělé!
v kině jsem na tom byla 5x (omg těch peněěěz *5* ) a ještě dalších 700 jsem utratila za Gift Edici tohohle filmu *3* -
web
ale jinak oficiální český web o mamma mia! je ostuda! *16* -
web
ale jinak oficiální český web o mamma mia! je ostuda! *16* -
-
Re: web
no zase tak hrozný to není -
-
Re: Re: web
jako je skvěle vymyšlený atd. ale prostě ta česká verze má jisté nedostatky, nevím jeslti se už opravilio nebo ne, ale třeba u dotazníků "tří potenciálních otců" se dvakrát objeví ten samý a tak podobně.
-
-
-
pokračování?
Byli byste pro MM pokračování? Studio o tom celkem vážně uvažuje (což mě ani neudivuje)
já říkám NE! -
-
Re: pokračování?
klidne! Ale zajimalo by me o čem bude *4* Aby to nebylo mnohem horši *9* *9* to by bylo blby ale sem zvědava..... *15* -
rači mlč ty kozo nadmutá je to krásny film kdyby jsi něco takového dokázala mluvila bys jinak ty tlučhubo *13* *4* *10* -
-
Re: Re: pokračování?
ále prosim tebe? to že bych nechtěla pokračování tak to znamená že s emi to nelíbí a ty mě hned musíš začít osočovat? *7*
pochybuju, že kdyby se mi to nelíbilo, tak na to jdu do kina pětkrát a ještě si koupim gift edici DVD za 700,- *14* -
-
Re: Re: Re: pokračování?
já sem si koupil orenigal za 1400 *1* -
-
Re: Re: Re: Re: pokračování?
omg *15* co to je za verzi? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: pokračování?
Nějaká mega drahá :D Ale zase tady vidíte, že jsou lidi schopni všeho :D Je to fakt nej film a nedivím, se i když bych si za to radši koupila nějaké obléčo :D *1*
-
-
-
-
-
JÁ BYCH TO BRALA TAKŽE ANOOOO *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
já říkám ANOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO *14*
-
-
mama mia best
ten film upoa nejlepčejší...hlavne Sky je tam upa k sežrání nej krásná písnička Lay all your love on me... to je naloženost v tom klipu na plaži sem pro dalsí dil upa miluju porad na nej koukam...a sou tam i docela hlášky no povedl se moc... *14* *14* *14* *14*