-
michael at žije
michael úplně nejlepší -
This Is It
To bylo tak úžasný. *14* Michael tam byl úplně skvělej (ale on je skvělej všude). *14* Prostě úúúžasnýýý. *14* *14* -
FILM
This Is IT je užasný filmík Maiki byl tam strašně sexy hlavně při Thrilleru *14* Miluju ho ted ještě víc než před tím zážitek mého života nic lepšího jsem neviděla *14* *14* -
Fakt nádhera
je to opravdu moc krásný filmík..opravdu moc pěkný..je moc zajímavý *14* *3* *3* *3* *3* -
...
Film This Is It se dá shlédnout na www.dlouhefilmy.com (doporučuji se tam zaregistrovat)-jinak moc hezký film!! -
This is it
Včera jsem byl také na This is it a bylo to super. Jestli chcete, tak video this is it text- http://www.youtube.com/watch?v=zidr zTILNwU *5* -
Ahojte...
Tak jsem byla včera znovu na This is it. Minulý pátek s manželem a včera s holkama z fanu. Je to nepopsatelný zážitek!!!
Kdo jste film viděl, jistě mi dáte za pravdu... -
-
Re: Ahojte...
taky jsem na něm byla a půjdu znovu...ten film je prostě nádhernej.....ja to jak rika angie nepopsatelný zážitek *14* *14* *14* *14* *14* *4*
-
-
woow
Nádherný Film... *4* -
this is it !
ahojky lidišky, nedáte tu někdo odkaz kde je this is it zdarma ke shlédnutí či ke stažení zdarma ?vždycky jsem to hledala, ale nejde mi to najít s titulkama *10* -
-
Re: this is it !
díky předem :) -
-
Re: Re: this is it !
Nemyslíš, že je na něco takovýho trošku brzo?
-
-
-
Za moc . .
Hej moc to bylo drsny,ja jsem byla na tom 3x a ještě se mi to neomrzelo.:D