Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • michael at žije

michael úplně nejlepší
  • anet98

This Is It

To bylo tak úžasný. *14* Michael tam byl úplně skvělej (ale on je skvělej všude). *14* Prostě úúúžasnýýý. *14* *14*
  • zuzanka666

FILM

This Is IT je užasný filmík Maiki byl tam strašně sexy hlavně při Thrilleru *14* Miluju ho ted ještě víc než před tím zážitek mého života nic lepšího jsem neviděla *14* *14*
  • tina11

Fakt nádhera

je to opravdu moc krásný filmík..opravdu moc pěkný..je moc zajímavý *14* *3* *3* *3* *3*
  • nicky0012

...

Film This Is It se dá shlédnout na www.dlouhefilmy.com (doporučuji se tam zaregistrovat)-jinak moc hezký film!!
  • This is it

Včera jsem byl také na This is it a bylo to super. Jestli chcete, tak video this is it text- http://www.youtube.com/watch?v=zidr zTILNwU *5*
  • angie72

Ahojte...

Tak jsem byla včera znovu na This is it. Minulý pátek s manželem a včera s holkama z fanu. Je to nepopsatelný zážitek!!!
    Kdo jste film viděl, jistě mi dáte za pravdu...
    • pajusska007

Re: Ahojte...

taky jsem na něm byla a půjdu znovu...ten film je prostě nádhernej.....ja to jak rika angie nepopsatelný zážitek *14* *14* *14* *14* *14* *4*
  • woow

Nádherný Film... *4*
  • kikines

this is it !

ahojky lidišky, nedáte tu někdo odkaz kde je this is it zdarma ke shlédnutí či ke stažení zdarma ?vždycky jsem to hledala, ale nejde mi to najít s titulkama *10*
    • kikines

Re: this is it !

díky předem :)
      • -m.a.t.l.a-

Re: Re: this is it !

Nemyslíš, že je na něco takovýho trošku brzo?
  • nafing

Za moc . .

Hej moc to bylo drsny,ja jsem byla na tom 3x a ještě se mi to neomrzelo.:D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit