-
titulky ke speak
ahoj prosímvás nevíte někdo kde by se daly stáhnout titulky k mluv a nebo celý ten film v češtině... děkuji *9* -
sqelý
hej zrovna sem se na něho dodívala sice jsem moc nerozuměla tomu co říkají ale tak dalo se to... bylo to absolutně úžasné ,úplně nádherné.. hej ja sem u toho skoro brečela *14* -
-
Re: sqelý
A muzu se zeptat kde si ten film stáhla nebo co??? *3*
-
-
supr!
Ten film jsem viděla s českejma titulkama. Je to fakt dobrý, dobrý herecký výkon. *1* -
-
Re: supr!
a kde si ho pls videla nebo stahla nemuzu ho najit *9* -
Re: supr!
Co se ji stalo ?sakra prosím poslete emailem stránku!!..začínám být zoufalá!!
Chtěla bych shůlédnou online Speak(mluv)
Mohly by jste se mrknout na online filmy jestli to tam mají a jestli vám to video mega pojede sem napsali přesnou stránku??
Mě to totiž jede jen když mám stránku ne když dám vyhledavač..díky...a pokut možno tak i Síli temna...díky...
Mohli byste mi prosím poslat emailem ehm stránku abych to shlédla nebo zcvoknu když to nespatřím!!!!...
-
-
speak
ahoj hej pls kde jste sehnali ten film pls -
mh
tak tenhle film je něco. několikrát se mi chtělo brečet kristen je tam skvělá a film je celkově skvěle zpracovanej. hudba je tam taky skvělá. tenhle film fakt doporučuju. Sice je to smutný ale stojí za to se na něj podívat -
Ahoj
konecne sem ten film nasla online na netu takze se du hend kouknout podle popisu a fotek vypda vazne dobre -
<3
Skvělej film a halvně docela smutnej .Dívala jsem se na něj jenom kvůli Kristen ale začal se mi líbit . Je v češtině na www.uloz.to *3* -
-
Re: <3
jo přesný..ani mě to nějak extra nezajímalo,ale když sem viděla ten příběh..dost reálnej...tak super... *14*
-
-
??
Ahojík mohla bych se zeptat očem přesně tenhle film je a jestli je hodně smutný??? děkuji za odpověd *4* -
-
film je to dobrý a, že by byl smutný to se ani říct nedá jen že má ty deprese ale doporučuji *1*
-
Re: ??
je o holce,kterou zavrhli protože zavolala poldy na nějakej večírek,kde jí znásilnili a ona se z toho ted dostává...
psychicky je v prdeli,ale nakonec to někomu řekne a oni se za ní postaví..
je to moc hezký..jukni... *14*
-
-
....
Je to o psychycky labilní holce kterou znásilniny na večíru a zavolala poldy....ale ona nikomu neřekla kdo to byl......nebo co se jí vůbec stalo.
Velmy depresivní film...a možná mi trochu připadalo že má rozdvojenou osobnost.
Jinak skvělý film..a super dabing!!! -
Mluv...
Tenhle film je fakt úžasnej..Kristen je fakt dobrá herečka(jinak bych na tuhle stránku ani nešla *3* )...Koukala sem se na něj a prostě vás to vezme do děje a to se jentak nestává *1* ....