-
speak
ahoj hej pls kde jste sehnali ten film pls -
supr!
Ten film jsem viděla s českejma titulkama. Je to fakt dobrý, dobrý herecký výkon. *1* -
-
Re: supr!
a kde si ho pls videla nebo stahla nemuzu ho najit *9* -
Re: supr!
Co se ji stalo ?sakra prosím poslete emailem stránku!!..začínám být zoufalá!!
Chtěla bych shůlédnou online Speak(mluv)
Mohly by jste se mrknout na online filmy jestli to tam mají a jestli vám to video mega pojede sem napsali přesnou stránku??
Mě to totiž jede jen když mám stránku ne když dám vyhledavač..díky...a pokut možno tak i Síli temna...díky...
Mohli byste mi prosím poslat emailem ehm stránku abych to shlédla nebo zcvoknu když to nespatřím!!!!...
-
-
sqelý
hej zrovna sem se na něho dodívala sice jsem moc nerozuměla tomu co říkají ale tak dalo se to... bylo to absolutně úžasné ,úplně nádherné.. hej ja sem u toho skoro brečela *14* -
-
Re: sqelý
A muzu se zeptat kde si ten film stáhla nebo co??? *3*
-
-
titulky ke speak
ahoj prosímvás nevíte někdo kde by se daly stáhnout titulky k mluv a nebo celý ten film v češtině... děkuji *9* -
Mluv
kde jste sehnaly ten filmik,?? prosím poradte -
luxusní
filmik jsem pred chvilkou videla a je totalne luxusni, na konci jsem se malem rozbrecela :-D -
-
Re: luxusní
prosímte kde jsi sehnala ten filmik ???
-
-
speak
kristen byla ve filmu proste uzasna!!!krasnej a zajimavej film.doporucuju vsem! -
speak
nevite nekdo kde bych ten film mohla sehnat?? *7* *4* -
-
Re: speak
kde je?
-
-
Super
Super film a ten Andy je hnusná zjebaná děvka *16* *16* *16* *16* -
speak
Tenhle film je opravdu uzasnej,jeste sem nevidela lepsi film a Kristen Stewart tu roli zvladla na jednicku.Urcite doporucuji *14* -
-
Re: speak
prosimtě řekneš mi co se stalo že se sní nikdo nebaví nebo prostě v ten den?prosím kdyžtak napiš dík.ps stačí jen sem napsat. -
-
Re: Re: speak
To musíš vidět, jinak se to nedá uplně pochopit..teda jako dá, ale vážně to je skvělej film..po týhle roli jsem měla Kristen ještě raději..x) -
-
Re: Re: Re: speak
a kde si ho pls sehnala fakt ja uz nwm kde ho mam najit*9*vubec nikde neni *9* -
-
Re: Re: Re: Re: speak
hej lidi tak zkuste ulozto.cz *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: speak
jj tedka si to odtama stahuju!!!! teprv sedm procent a fakt se nemůžu dočkat až to uvidim!!!!!
-
-
-
-
-