-
Re: Re: ????
Selena gomez je ta nejlepší spěvačka a herečka na světě mohla si teda vybrat líp i celá moje třída se mnou souhlasí,že je beiber jenom šáhlý buzík. -
Re: Re: ????
ježiš nechte ho bejt.... mě je 14 skoro 15 a Justina Biebra mám ráda.. samo sebou že nešílim když ho vidim v časopise.. ale poslouchám ho a občas si najdu i nějaký to videjko... a buzna asi neni.. páč chodí s holka... např: Jasmine Village, Selena Gomez atd.... tak ho nechte už bejt.. je to jenom 17ti letej kluk co dělá to co ho baví... nikoho nenutí aby ho měl rád :) -
Re: šlapka
Proč jí soudíš tobě by se taky nelíbylo kdyby tě nikdo soudil tak to sem nepiš!!! *10* *10* -
Re: selena gomez
Co ty?nedělej ze sebe chytrýho pochybuju že ¨ty by si dokázal spívat líp to teda pochybuju ty by si nezaspíval ani jednu písničku dobře ty by si jí možná tak odříkal ale zazpíval?to asi ne Sel má už hodně písniček je skvělá a ty tvoje kraviny si piš.. třeba do blogu kde každej každýho kritizuje ale sem to teda nepiš -
..
Twe dite do P*** !! když selenu nemáte rádi tak sem vůbec nelezte!! Nikdo neni zvědavej na ty vaše keci vo tom jak je selena blbá a že je šlapka..! co si vo sobě vůbec myslíte..? příště si tyhle keci vodpusťte!! -
a co nám to cpeš?? nikdo neni zvědavej na takovou pipku jako si ty..! když nemáš selenu ráda tak sem laskavě nelez!! -
Re: ????
si padla na hlavu nebo co..? například já mam selenu ráda ae o bíbra bych si neopřela ani kolo!! ani nechápu co na něm vidí..! po bíbrovy letí jedině tak 5 letý pipiny..! ty totiž ještě nemaj rozum!! -
Re: ????
ja bobra fakt nesnasim!!!buznu jednu priteplenou ae selenu mam odjakziva rada je mi hodne sympaticka-narozdil od citrusky :DDD -
Kdo jsi, že soudíš? -
Re: Re: zvědavá
good good goood jedině good =DD vyděla jsem ukázky a jeto ptostě víc než good =DD *4* -
Re: Re: Monte Carlo ?
a bude v TV nebo v kinech ? předem děkuji *4* -
Re: Monte Carlo ?
Monte carlo bude v kinech v srpnu -
????
Děláte si srandu? Selena se vám nelíbí jen pro to, že chodí s Justinem Biebrem. Nemám pravdu? Nechte jí bejt! -
Promiň, ale apoň něco v tom životě dokázala narozdíl od tebe. Je věc názoru, jestli je dobrá nebo neni. Ale určitě je až moc přehnané o ní psát, že je šlapka a podobné výrazi tomuhle. Uvědom se!:-) -
Monte Carlo ?
Nevíte kdy bude Monte Carlo v televizích nebo někde jinde ?
*4* -
Sell Gomez super holčina
Sell je suprová holčina nepobírám lidi kteří píšou že je šlapka at si najdou pokejm šlapka at zjístí co to je ...! Sell je úžasná herečka , zpěvačka tak jí neurážejte když ji osobně neznáte ...! ano !
Selena Gomez - nejlepší na světě ... *4* -
Re: Re: šlapka