-
selena gomez
selena gomez je P*** aji slapka nechapu jak ju nekdo muzemit rad predvadi se hraje si na strasne dospelou neumi ani zpivat... zpiva jak mali decko... -
Re: Re: šlapka
Jestli Selena něco není, tak není to, co ty píšeš že je!!!! *8* *16* *10* *5* *9* *9* *9* *13* -
Re: šlapka
A ty jí osobně znáš, že jí můžeš soudit??? Prožil si její pocity, její emoce...její život??
Nevíš nic co nevědí ostatní a stejně si myslíš, že víš víc a urážíš jí....zamysli se nad s sebou -
Re: zvědavá
hraje tam Cory Monteith tak to musí být good :) -
šlapka
selena gomez je nejvetsi slapka na svete hrozne ji nenavidim a jen doufam ze nezkazi katie ahl. leighton protoze je to nej nejlepsi herecka na svete chudak justin ze tu zaletnickou kurvu musi snaset stejne ho odkopne ja taylora az ji prestane bavit *8* *16* *10* -
Re: zvědavá
Hraje v tom Sel, takže to bude good!!!!! *14* *14* *13* *4* -
Hurá!
Hurá! Zase nový film se Sel! No jo, ona teďka bude muset hrát víc ve filmech, protože už jí KZW končí... :-( :-D No tak to jsem tedy zvědavá!!!!!! *14* *14* *3* *4* -
zvědavá
tak to jsem zvědava jestli to bude good nebo bad -
páni
už se těším doufám že to nebude kravina -
wow
wow to bude nářez *4* Jupíííííí -
Jů
jééééé to už se moc těším hrají tam mí oblíbený herci....bude suprčupr film podle mě =DDDDDD***** *4* *14* *1* *3* *14* jak já se těším -
Monte Carlo
Tak to sem zvědavá jaký to bude:) *3*