-
Neejvíc
to je nej díl z hsm a je dobrej *1* -
-
Nejlepší je stejně 2!!
Ahojiik..no tk jako nikdo mi nevezme to,ze dvojka je nejlepsi...trojka je super-skwele prpracovana a tak..:D ale ve dvojce se to všecgbi točilo okolo Sharpay ... a to se mi libilo vic..tedkom je to ,,jrnom,, o gabrielle a troyovi..dovrls..no nwm *7* -
Re: Neejvíc
to maš pravdu všehny ty písníčky jsou nej vybrali dobře ty herce i love hsm *14* *14*
-
-
Koukněte se na muj blog.
ahoj,prosim koukněte se na muj blog:www.Veverka-21.blog.cz je o muzikálu,hane montane,h2o a tak dal... -
HSM 3 je nejlepší
podle me je HSM 3 uplne ze vsech dilu nej.... *14* a zac s vanessou a ashley a lucasem a corbinem a monique vypadaj nejlip!!! *14* *14* *14* -
High School...
High School Musical 3 je nej
*1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: High School...
jak to můžeš vědět když ješt není natočenej??:-)) *3* -
-
Re: Re: High School...
předpokládá ne??předchozí díly byli super ne??tak asi tenhle bude taky tak super jak předchozí.. *3* -
-
Re: Re: Re: High School...
mám ráda HSM a chtěla bych od všech podpis *13* *3* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: High School...
Tak jim do Ameriky napiš. Já Zacovi napsala a poslal mi zpět svou fotku s podpisem. Takže jsem z toho byla fééééééééést moc happy *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: High School...
Tak tady je ta slibovaná adresa Zaca, samozřejmě, není to přímo k němu domů.
Zac Efron
P.O.BOX 960
Avila Beach, CA 93424
USA
nebo můžeš zkusit
c/o High school musical
Disney channel
3800 W. Alameda Ave.
Burbank, CA 91505
USA -
Já mám ten kontakt napsanej, ale teď ho nemám u sebe, ale určo sem napíšu, kam můžeš napsat. A známka tam stála 20korun, což je v pohodě.
A můžeš to napsat takhle:
Dear Zac,
My name is Iveta and I am from the Czech Republic. I´m a great fan of you. I would be very happy if you could send me a sign manual pictures of you. I would be very pleased if you could fulfil my wishes. Many thanks in advance for your kindness. Success may always be at your side!You have many fans here, really. And we wish you good luck in your life.
Thank you so much for your time.
My return adress is: -
a jak to mam napsat???????????? *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* -
Kdes sehnala kontakt? moc bych chtela.diky -
Hele a na jaký stránce si byla?6e bych napsala o podpis Wentworta Millera.Jestli ti to teda nevadí.
-
-
-
-
-
-
Propána!!
To snad NE!! To už tu BLBOST natáčí znova? Musím podotknout, že jsem oba (divím se tomu) díly viděla, ale je to taková BLBOST!!! Nechápu, jak to někdo může hltat i po padesáté. Pochopím Harryho Pottera a jemu podobné, protože u těch se aspoň přemýšlí. Narozdíl od téhle podivnosti... *7* *9* -
-
Re: Propána!!
tak proc sem lezes?? Mam pocit ze vim co jsi zac. Nejaka nadrzena pinda co porad kritizuje
-
-
Trapárna
Uf tyjo ne tenhle film jsem šla do kina z prdele ale ani v nejmenším sem nečekala takovou stupiditu jakou ty herci předváděli. Je to naprosto trapný má to uplně prvoplánovej děj a většina písniček je naprosto stejná.. no a ještě vědšina něch trapáku co tam vystupujou stejně zpívat nezvládaj. Nejhorší je takováta négřice Gabriella, která kromě stupidního nadabování je ještě nehorázně pitomá.. Ten pičus hnědovlasej je zase strašně sobeckej a z tý blondýni dělaj zas pitomce (ale stejně stí sebramky ze zvláštní školy působí nejnormálnějc). Ještě bych chtěla podotknout, že stylem jakým se oni na tý svý škole chovaj připomíná 1. třídu zvláštní základní školy a né chování 18-19 letech lidí...
Prostě Hsm 1,2,3 největší sračka co Disney kdy vydal *10* *10* -
high school musical
to snat nééééééééééééééééé ééééééé ááááááááááááááááá -
SUPER FILM
Je to ten nejlepší film co jsem viděla nikdy jsem nevěřila že by se mi to mohlo tak líbit ale je to fakt.Škoda že ve 4 už nebude hrát Vanessa Hudgens, Zac Efron, atd.Je to velká škoda ale co s tím naděláme nic tak to prostě je no jo. *9* -
hsm monča
ahoj no moc se těším na hsm3 a 1 semi moc nelíbí2 je supr a když bude ještě lepší 3 neš 2 tak to se uvidí *1* -
-
Re: hsm monča
O HSM3 mluvili Zas s Van nedavno, prý to bude lepší jak 1 s 2 dohromady *3* -
-
Re: Re: hsm monča
Už se těším *15* *15* *15*
-
-
-
Vanessa
HSM je nej muzikál na světě *4* *3* *3*