-
megousek
jo je to supr film a nevite kdy prijde do kin 4???, *1* -
-
Re: megousek
hsm4 asi ani nebude...mam svoj zdroj *1* -
-
Re: Re: megousek
*13* Já jsem slyšela, že se HSM 4 začne natáčet nějak teď... Takže doufám, že bude... Já miluju HSM *14*
-
-
Re: megousek
čtyřka se ani nezačala natačet ne ? *1*
-
-
Iva♥HSM♥
ahojík jestlimáte rádi*14* všechny díly HSM tak se jukněte na můj blog http://iviskyj.blog.cz/ moc vám kujííí *4* -
fajnee
Naprosto úžasný jsou písničky Now or never a Boys are back...písničky jako super ale nemělo to děj, škoda...jinak fajný filmík *1* -
Nigh .. to remember
Mě se nejvís z té 3 líbila Night to remember a taky v kině když zpívali se vám ukazovalo co je to v překladu?To co zpívají např:never ever forget - nikdy nezapomenem.taky vám to tam ukazovali? *7* *4* *14* *14* *3* *1* *5* *4* *15* -
-
Re: Nigh .. to remember
Překlady písní jsou sočastí. Když jsou přeložené, tak se ukazují vždycky.
-
-
HSM v ČR
jejich podpisy klidně můžete mít a dokonce s nimi můžete být i vyfocení stačí když 27.dubna půjdete na jejich koncert který bude v Pardubicích a 2. a 3. května budou mít koncert v Praze. Bude tam hlavní šestka (tj. Van,Zac,Ashley,Corbin,Monique,Lucas ) možná tam bude eště někdo ale tato šestice tam bude na stoprocent. Tákže kdo chce jejich podpis nebo je vidět naživo nebo chce s nima fotku nebo je chce prostě slyšet jak zpívají tak nezapomeňte že 27.dubna jsou v Pardubicích a 2. a 3. května v Praze. Tak se zdá že neskutečné se začíná stávat skutečným. Dokonce i v ČR budou mít koncert HSM. WAW !!! -
-
Re: HSM v ČR
koncerty delaj jen v USA. Navic Zac po koncertech nejezdi kvuli hlasu. Neco neumi vyzpivat, tak za nej zpiva nekdo jiny. PS: mam DVD HSM3 A jejich fotku s podpisama. -
-
Re: Re: HSM v ČR
Nn, Zac s nimi nejezdí z důvodu, že nemůže něco vyzpívat. Nejezdí s nimi kvůli pracovní vytíženosti. "Nedavno" bylo na youtube.com vystoupení Hairspray, takže tam byl Zac, Nikky a další z tohoto filmu a Zac zpíval velmi dobře *4*
-
-
Re: HSM v ČR
to jako fakt? -
-
Re: Re: HSM v ČR
TO není pravda,koncert tu nebude -
-
Re: Re: Re: HSM v ČR
To není pravda!!!!!Koncert tu bude,ale na ledě a nebudou tam ani vanessa ani další!!!!!Budou tam místo nich krasobruslaři!!!!!stačí se podívat na net!!!!! -
-
Re: Re: Re: Re: HSM v ČR
JO,BUDE TO JEN NA LEDĚ A VANESSA ANI DALŠÍ TAM NEBUDOU!A NAVÍC TO BUDE JEN V PRAZE A NE V PARDUBICÍCH!!BUDOU TAM JEN KRASOBRUSLAŘI!!! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: HSM v ČR
mno koncert se to nazvat nemuze, ptz to budou jenom poustet a ty krasobruslari na to budou bruslit.je to ledni revue
-
-
-
-
-
-
hsm 3
už z vás někdo viděl tten díl ?? hsm 3 ? já ne .. jaký to je ? -
-
Re: hsm 3
Je to oupéé uuužasnéé *14* *14* *14*
-
-
Best movie!
Nej nej nej nej...film!!je upe goodovej!i love HSM 3 *14* *14* *14* -
Sůůůůůůpr
Nejhezčí film všech dob a nesouhlasím s klukem co napsal komentář "komerční blitina pro pubertˇáky" tenhle film se moc poved a bude mít velkej úspěch ale opravdu velkej.A že je to pro lidi jen do Dvaceti let to není pravda.Když jsem na tom byla v kině(byla jsem na tom 2x) tak tam byli i starší lidi.No není co dodat,prostě nejlepší film všech dob! *14* *14* *15* -
-
Re: Sůůůůůůpr
jo to stebou musim souhlast
-
-
NePiŠtE tU nEsMySly..
TeN.. kDo tU pÍšE, žE jE tO hNuSnEj fiLm, tAk aŤ tU rAdŠi nEpÍšE tAkOvÉ nEsMySly.. -
-
Re: NePiŠtE tU nEsMySly..
píšeš jak píča *9*
-
-
Hlasujte!
ahojky hlasujte pro nej filmik tady http://pinkqueeen.blog.cz/0903/new- soutez
dikec ...a ahojky =)))