-
download
Ahoj,nevite nahodou kde se da HSM3 stahnout v češtině?pls odepište taky nebo mě do vzkazů,dik. *4* -
-
Re: download
ne -
Ahojky jenom jedno pokud by si chtela za to dát 500 a + poštovné nebo dopravu a + CD tak si ho muzes objednat na www.uterezky.cz je tam hodne vecii..♥Tak pokud chces tak tak mnoo. *3* -
Ahojky,,,,Nikde..protože ted je to v kinech si zajdi do kina kdyz se ces na to juknout ale ne stahovat *7* Asi nejsi v pohode...Co se da rict...No a ke slovu nikde nemám co říct když no nic..Nikdesi na to zajdi do kina asi ted stáhnout kdyz teprve se to hraje!! *13* *13* -
-
Re: Re: download
ty jsi ale blbá, ani nevíš jak to chodí co?...vrať se mateřské školky
-
-
nikde, protože všichni blbí tupci co se na tu sladkou sračku dívají to neumí hodit na internet *15* *15* *15*
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15**15* *15* *15* *15* *15* *15* -
nikde, protože všichni blbí tupci co se na tu sladkou sračku dívají to neumí hodit na internet *15* *15* *15*
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15**15* *15* *15* *15* *15* *15**
-
-
Nejlepší film!
je to ten nejlepší filmík který sem viděla *14* *3* *4* *4* -
je to dobrej film
tak hele ti emancipovaná krávo jestli se
ti ten film nelíbí tak se na něj prostě nekoukej a ti co se jim to líbí nech na pokoji každý má právo na názor já neříkám že ne! *10*a začni se na těhlech stránkách chovat normálně je ti to jasný *16* !!!!!!!!!!!!!!!kdo si myslíš že jsi když tady pomlouváš skoro polovinu celýho světa papež nebo sám bůh?vylívej si vztek na někom jinym zac,van a další by to mrzelo jo málem bych zapomněla ty si vadná!!!!!!!!!! *10* *16* *8* *5* *13* *9* *9* -
-
Re: je to dobrej film
mas pravdu katko *3*
-
-
jů
dneska jsem na tom byla v kině a je to úžasnej -
HSM 3 na DVD
Ahojky! HSM 3, jsem viděla a je to fakt úžasnej film, ale chtěla bych ho na DVD. Jenže ho nikde nemůžu sehnat.
Nevíte, kde by se dalů v nějakym obchodě koupit? Nejlepší by bylo kdyby to byl obchod v Praze.
Kdyžtak napište odpověď sem, nebo na http://hsm-dance.blog.cz/ a nebo na mail. -
-
Re: HSM 3 na DVD
jj mě se taky líbil juju ae ted se vás tu chci zeptat jak se jmenuje ta písnička jak zpívají troy s gabrielou hnedka na začátku jak oslavují vítězství jak sou na tom stromu a ostatní slaví na tý zahradový párty a pak tam příde ta troyovo mamka aby šli dolů..????jak se jmunuje teda ten song???sím napište mi to děkuju *3* *3* budu na odpověd čekat *5* *5* *16* *16* -
-
Re: Re: HSM 3 na DVD
right here right now *14* -
Re: Re: HSM 3 na DVD
Jmenuje se: Right Here, Right Now
-
-
-
Super film!!
Tenhle film je vážně super, nej je asi ta poslední písnička High School Musical.Prostě skvělý... *4* -
-
Re: Super film!!
Já už se na něj strašně těšim 17.1. ho konečně budou dávat aj u nás v kině.. tak sem zvědavá... *14*
-
-
Otázka:-)
Pro bu_ffys: a odkud si, že to u vás bude v kinech od 17.1.2009?? Je to suprovíí.. Nejlepší je na youtube nepovedené záběry.. Jak Zac(Troy) jde za Vanessou(Gabrielou) a tůstane mu v židli noha *15* To je fakt bestoví *3* Ale jinak ten film je celej bestovej.. -
-
Re: Otázka:-)
nejspíš z blanska páč tam to je až 18.1 2009 *15*
-
-
mě ne
mě se to moc nelíbí 2 se mi líbila víc tady to mi připadá strašně o ničem mno *9* -
Kráása
MilUju high school musical a třetí díl je bombovej !..Jako ty první dva!<3 -
tento je nej
http://s3.bitefight.cz/c.php?uid=10 4521