-
3
Tenhle 3. díl je ze všech nejlepší..a to úpa!! -
-
Re: 3
jj *14*
-
-
High School Musical 3:Senior Year DANCE!
čawky,slyšeli jste už o té hře na počítač (i na jiné konzole)High School Musical 3:Senior Year DANCE! ? má vyjít v listopadu a na PC bude stát 799 Kč!!! jestli chcete více info a vidět obal hry i screenshoty ze hry,sorry za reklamu,ale jděte na www.giraffeandy.blog.cz do rubriky High School Musical a v ní jsou o hře 3 články!!! jeden s info o hře,jeden s obalama hry a jeden s screenshoty ze hry! Please,přidejte kdyžtak na můj bločík i nějaké komentíky ;-D *1* *1* -
-
Re: High School Musical 3:Senior Year DANCE!
Já už tu hru mám ztaženou z inetrnetu a je super
-
-
Ahojky všichni,mám dotaz,je tu diskografie z HSM 1 i 2,ale ne z 3,nevíte kde bych ji sehnala?Děkuji za odpověď *3*
-
LEDOVÉ OSTŘÍ 3
Lepší je Ledové ostří 3(The Cutting Edge - Chasing the dreams). Podívejte se na to na: http://www.youtube.com/watch?v=EReh J4GAPRs&feature=related
!!!JE TO JEDEN Z NEJ FILMŮ!!!
!!!NA 100% SE NA NĚJ MRKNĚTE!!! -
HSM3
J8 osobně si myslim že je to super filmík. I když jsem ho teda moc nevděla jenom v anglině, ale určitě se máme na co těšit!! *14* -
-
Re: HSM3
Já si to chtěla stáhnout na ulozto.cz odkaz http://uloz.to/885651/hsm.3.cam.xvi d-wannbprevail.rar
Ale bohužel se mi to nedaří *9* Nechápu proč.
-
-
HSM3
Zrovn -
HSM3
Zrovna dneska sem ho videla v kine a muzu rict ze to neni az tak suprovy jak to vsichni herci rikali ale je teda nejlepsi z tech 3...Hlavne ta choreografie a pisnicky:-) -
-
Re: HSM3
cože on už šel u nás(v čr) v kině? *7*
-
-
kop
neviděla sem to kde se to dá sehnat ale určitě je to skvělíííííííííííííí -
jé...já to viděla!! BOMBA!!
Ahojky...tenhle fimlíček jsem viděla a je naprosto, stoprocentně skvělej!!!!!!!! Řekla bych že je ze všech tří nejlepší!!!! *1* *1* *1* *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *15* *15* -
-
Re: jé...já to viděla!! BOMBA!!
ja sem byla 4. na premijeře a je to super film žadnnej ho nepřekoná *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: jé...já to viděla!! BOMBA!!
No ajá ne a dnes byla premiera hrozně mě to štve ach jo
-
-
Ahoj nevíte jestli bude HSM 4? Prej má být jen ze Sharpey nebo tak něco?
-
-
Ahoj BlonDie HSM 4 není, ale je trapná napodobenina jménem Viva High School Musical Mexiko. Se Sharpay je film který se jmenuje Sharpay a její báječné dobrodružství. Mě osobně se Sharpay a její báječné dobrodružství moc líbilo, ale na Viva High School Musical Mexico jsem vůbec nekoukala, protože se mi nelíbily ani ukázky. Doufám že se ti alespoň jeden film bude líbit. *1* *1* *1* *1* *1*
-