-
HSM3
byla sem na hsm3 v kine a je to uplne neeeeeeeej *14* *3* prostě doporučuju se na to podívat !!! -
Nemám slov
Fakt nemám slov_tohle byl ten nejlepší a nejkrásnější film na světě_!! *14* Fakt mi to přišlo aji lepší než 1 a 2 *15* Prostě skvělýýý *14* -
HSM3 IS THE BEST FILM!!!
Byla jsem na HSM3 je to nejlepší film, kterej sem kdy viděla *3* .Nádherný taneční i pěvecká čísla, úžasnej příběh a nejlepší ZAC s VANESSOU *14* .Už se těšim až na to půjdu znovu *1* -
hms3
Ahojdy lidi kdo z Vás už viděl HMS 3??? jÁ SE NA NĚJ MOCKY TĚŠÍM!!! *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *15* *15* *15* -
Hsm3
ja sem to videla ja je to upa *best* *3* *3* *14* *14* *14* *3* *3* *4* *4* *4* *4* !!!! -
High-School-Musical.cz
Proč není mezi odkazy www.high-school-musical.cz ? *9* -
hsm3
nevite nekdo kde bych mohla stahnout hsm3 v češtině,nebo s cz titulkama diky predem -
supeeeeeer
dneska jsem na tom byla v kině fakt super skvělý *14* moc povedený písničky tancování pstě všechno moc skvělý nejlepší ze všech třech *14* *14* *14* *14* *14* a to jsem to ze začátku moc nemusela jenom se mi líbily písničky ae tenhle díl je fakt suprovej *14* *14* *14* -
HSM je nej!!!
High school musical je ten nejlepší film na světě...miluju tenhle film...je nejlepší on the world!!!!!!!!!!!!!!!!Už se sice opakuju ale já si nemůžu pomoct!!!Když Corbin alias Chad je tak suprovej!!!! -
HsM3
ahojky lidi,te film byl moc super !!!!a kdo to neviděl měl by se podívat a říkám předem je lepší 3 než dvojka...moc se mi líbí 1 a 3...,ale mrzí mě že to píšu az ted páč jsem nemela cas ...tak zatím