Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ane.tt

...

ááá,viděla jsem to včera v kině a upe bombááá *1* se nedivim,že to šlo rovnou na plátna jako *3* má nejoblíbenější scéna je,jak tam je zac s corbinem na tom vrakovišti a zpívaj The Boys are back...jako upe jak tancujou božííí *14* všem to sluší víc a víc...super,fakt bomba *3*
    • Re: ...

ty si to videla teprve 18.01.2009 HAhahahhahahhahhahhahhahahahahhahah ahhahahahhahahahhahahahhahahahha *1*
    • ivcik

Re: ...

jo na tom vrakovisti to je fakt bomba *3* *3*
  • HSM = otázečka

Nevíte někdo náhodou jestli Zac, Vanessa, Ashley budou hrát v HSM 4? *9* Doufám že jo!!!! *14*
    • Re: HSM = otázečka

Ne nebudou *9* *13* *9*
      Gabriela odjela na Stanford nebo kde, Troy tež nekde do řiti, Ryan a Kelsi na Julliard do new yorku nebo jak se to pise *15* A ti ostatní se tež rozutekli,
      měla by tam ale zustat Sharpay, ptž ta bude pomáhat Darbusce *5*
      A co jsem viděla tak hlavnáí role bude Jimi Rakeťák a ta nová takýe *9* To bude blbost .... Bude to na te same skole, ale HSM bez van a ostatních není hsm *13*
    • parket..a

Re: HSM = otázečka

NE ASHLEY ZAC A VANESSA V HSM 4 NEBUDOU A TO JE JEDINĚ DOBŘE...
    • zanessa.h

Re: HSM = otázečka

nebudou tam hrát ale budou tam hrát ty 3 nový co přibili

Hele já myslím že Ashley tam bude hrát určitě, protože na konci říkali že Sharpay zůstavá v Albakerk(nebo jak se to píše) a bude vypomáhat s dramatickým kroužkem...

Nechci ti kazit radost *4* ale myslím že nebudou ,protože ve trojce by prý měli přibýt jiný lidi a ty potom budou hrát ve čtyřce *9* *3* *4*
      • Re: Re: HSM = otázečka

a na tohle jsi přišla až ted hahahahahahahhahahahahahahhahahhaha hahahhahahahahhaahhahahahahhahahaha hahhahaha *1* *1* *15*
  • Teressa

Co mi fakt zvedlo tep bylo jak Troy zpíval Scream a k tomu ta scéna...
  • sadsa

AHOJTE LIDI MÁM TU TED SLEVU NA SBIRKY...MAM ICH STRASNE MOC..A CHCI SE ICH CO NEJSKUR SBAVIT...JE TO SE SLOVENSKYCH ALE AJ S CESKYCH CASAKU NEKERE SU AJ S NEMECKYCH TAKE AJ S POLSKYCH CASAKU KDO BUDE MNET ZAJEM TAK NECH NAPISE NA MAIL 12lizzy22@azet.sk POSLU AJ FOTA JESTLIK BUDE TREBA
  • tynush737

Prostě super film

Nedávno jsem byla na HSM3 v kině a bylo hrozně dobrý .. sice mě to přišlo všecko tak narychlo ale to nevadí .. Zac byl hrozně krásnej .. No ale nejlešpí byl prostě Jimi Rakeťák- ten byl nejvíc nehorácnej a navíc prostě umí dobře zpívat .. :-)))
    • Re: Prostě super film

Jn, z toho rakeťáka sem měla dost *1* *1*
    • Re: Prostě super film

jo souhlas :) I LOWE YOU MATT PROKOP :) *4*
  • hanka2341995

HSM3

Tohle je megabomba je to fakt krasný filmík
  • hanka2341995

Lidi

Llidi choĎte sem více !!! V žebříčku je HSM3 až 4.!!!!
    • Re: Lidi

jj vytahneme hsm 3 do prvního míísta !!!! *14*
      • Re: Re: Lidi

to si piš že je tam dostaneme *3*
        • Re: Re: Re: Lidi

jo je to nej film co jsem ja viděla *14*
  • high-school-hilary

Konečně!!!

Lidi konečně to bude 13.2. ve Vrchlabí...Tak na to konečně budu moct jít!!!Jupí! *4*
  • kataabara

Soutěž

Ahoj na mém blogu je soutěž s HMS, jestli chcete tak se přihlaste. Mějte se hezky! Liduška.
    Adresa mého blogu je:
    www.lidulinda.blog.cz
  • high-school-hilary

Skvělý!!

Tenhle film je fakt nejlepčí z řady HSM a úpa nej je scéna na vrakovišti!!! *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit