Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Fotky

vite co nevim,jak se tu ukladaji fotky,kdyz nejaky najdete....poradite mi? *4* *1*
  • staniczek120

the best movie

Nejlepší film jakej znám pořád si ho pouštím.....miluju ho
  • zackefronn.blog.cz

Ahojky, prídte sa pozrieť na moju stránku: zackefronn.blog.cz je o HSM 1, 2, 3 a HSM Cast... PLS a dik!!! :)
  • Akdy to bude na Jetix???

A neví někdo kdy HSM3 bude na Jetix??? Prosím odpovězte už se nemůžu dočkat a jestli to bude až v prosinci tak *10* se naštvu a *9* *9* *9* *9* budu a moooc smutná. Prosím písněte *3* na 100% díík!!!!!!!
    • Re: Akdy to bude na Jetix???

Ahoj jjjjen ti chci rict ze uz ho davali byla jsem zrovna na tabore a cetla jsem to *5*
      • Re: Re: Akdy to bude na Jetix???

ahoj jsem s karvine-raji mam vas vsechny *14* *14* hlavne po zacovi a lucasovi.ahoj
    • Re: Akdy to bude na Jetix???

reknu ti to uprime na jetixu bude HSM 3 mozna za rok a to se nevi je planovana dvojka a cetla sem ze by mohla byt v rijnu ale nejsem jista. HSM 3 ma premieru v cesku 14.12.08
  • Miley Cyrus v HSM 3

hle nevite nekdo jestli bude v HSM 3 i miley cyrus? *14*
    • dartey

Re: Miley Cyrus v HSM 3

ahoj jseš tu? *7* *3* *5* *5* *4* *8* *15* *3*
    • dartey

Re: Miley Cyrus v HSM 3

nevim *7*
  • :-*************

Nejlepší filmík na svete *14* ,nejlepší je tam Nessynka(Vanessa,Gabriella),proste božííííí,zahrála to skvele,ten film je božííííííííííííííí
    • kajuska4

Re: :-*************

přesně *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • Re: Re: :-*************

Souhlasim.. *14* *14*
        Miluju tenhle filmíík.. *14* *14* *14*
  • vashley

Na Jetixu né!!!

Hele lidi na Jetixu to bude těžko když to bude mít preméru 14.12.2008 v kinech!!!To nebude v TV ale pouze v kinech!!!To je jak by WALL-E byl v kinech a pak na Jetixu to je divný!!!!Takže NA JETIXU TO NEBUDE MUSÍTE SI ZAJÍT DO KINA!!!!! *3*
    • hanka2341995

Re: Na Jetixu né!!!

Promin ale na JETIXU ho budou dávat neviděl jsi snad reklamy
    • Re: Na Jetixu né!!!

Hle ale WAA-LI je uplně něco jinýho neš HSM 3 a HSM na Jetixu prej budou dávat 24.října víšššššš *13* *13* *13* *13*
    • zirafaandy

Re: Na Jetixu né!!!

na jetixu to prý bude až někdy březnu (přesně nevim),ale prý bude!!!! a datum v kinech posunuli na 4.12.08 :)
  • justik

Fans

Cawky!Na Facebooku jsem založila stránku pro fans Disney Stars!Pokud máte Facebook tak stačí zadat do toho vyhledávače Disney Stars-Czech Fans.Tak se přidejte!
  • No.......hmmm

Mne sa spočiatku HSM3 páčil, ale potom sa mi to dosť zhnusilo. No, ked som si uvedomila, ze ked si tak zhrniem celý film je to tak asi pre deti a nie pre pubertiakov...nooo...je to pre deti asi od 7-11 rokov maximálne...fakt ozaj...ja mám 12 rokov a je to pre mňa oničom.... no hmmm...to bol moj názor *1* *1* *1*
  • vymenim obrazky

ahojte vsetci.keby chcel niekto vymenit obrazky a plagaty high school musical za aril,rihanu.hilary,tocio hotel,miley cyrus........a dalsie mam elku zbierku roznich celebrit a vymenim ich za hsm.tak napiste na ko.vi@post.sk
    A POZOR IBA SO SLOENSKA.diky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit