Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ducker

HSM3

Je to tan nejlepší film na světě a Zac s Vanessou jsou taky ůžasní ,nikdy jsem nevidělala tak dokonalý pár oni si některé ty scény museli uplně užívat,myslím ty romantické,atd. *14* *14* *14* Je to ten nej nej nej film. *14* *14* Miluji ho *14* .3 je ze všech nejlepší,i 52 se mi dost líbí aji 1 ale ta 3 je na 100 procent nej.Alespon tam jde vidět jak už jsou všichni vyspělí a tak. *1* *1* *1* Je to prostě super film, nemá chybu. *14* *14* *14*
  • the-princes

Hsm

Hale hsm je fajn filmííííííík mtmr mocinko nej filmíkkk *14* *1* *1* *3* *9* *5* *7* *10* *4* *14* *3* *9* *9* *13* *5* *4* *5* *15* *8* *16* *8*
  • vevisek

hsm

ahojky kdo víte o stránkách kde seženu hsm3 v 3gp tak mi pisnete na email supervevisek@seznam.cz
  • ivetka936

HSM3

Tak pro ty z vás, kterým stačí HSM 3 v aj a v trochu horší kvalitě, tak si můžete stáhnout na http://czshare.com/files/405544/_6v A/ Buďte trpěliví, server bývá přetížen, mně se to také povedlo asi až na po 10, ale povedlo, i v aj určitě pochopíte o co jde. Je to i nejlepší způsob, jak se jazyk naučit. Kdo si to stahne musí si ještě na www.stahuj.cz stahnout codec pack, nešel by obraz.
    • ivetka936

Re: HSM3

Tak jsem to pro vás uložila na ulozto.cz, aby ste nemuseli čekat tady je odkaz http://www.uloz.to/918203/hsm3.avi je to sice trochu horší kvalita, ale není to nejhorší *3*
  • vashley

xD

ty tu propsšováte film HSM3?Jeszli mně chcete k tomu se přidnutit díívart tak já se na to dívat nebuduzkasím si tím pramiéru *5*
  • ivetka936

Herci z HSM v ČR

Chcete, aby byli herci z High school musical i v čechách? Máte šanci, zapiště se do této petice http://zefron.blog.cz/0804/petice Příští rok mají mít herci z HSM turné po Evropě, ale na naši zemi zapomněli, ukažme jim společně, že i zde mají spoustu fanoušků. Zapiště se.
    • Re: Herci z HSM v ČR

chtelabich hsm v čr *1*
  • stejně dobrý jako HSM:)

Ahoj už jste slyšeli o tom novém filmu Stmívání!? Je to film natočený podle knižní předlohy která je opravdu výborná!!! Moc moc se na film těším! Koukněte na www.stmivani.cz ať víte o čem je řeč:) Je tam dokonce i fanclub a možnost účastnit se sutěže o lístky na předpremiéru:)
  • dárky

Ahojky lidičky, chtěla jsem se Vás zeptat, jestli nevíte, kde na internetu (na jakých stránkách) si mohu koupit nějaké věci z High School Musical (oblečení, přikrývky, hrnky atd.). Moje neteř je do toho zamilovaná a já nevím, kde ji mám něco takového objednat - koupit! Mohli by jste být takový hodní a napsatmi stránky´, kde to můžu koupit?
    Díky moc!!! *15*
    • Re: dárky

nevím
      *15*
      • Re: Re: dárky

husty *1*
  • 1fanynka1

Úža

Třetí díl je vážně super.*14* *14* *14*
  • HSM JakO NeJJ FilLmíQ

Tenhle film je lepší než ostatní dva tenhle má svý kouzlo.....prostě nejjjhky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší