Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • efronova

Ahoj

High school musical 3 je nej filmík *14* *14* *14* *1* *14* *3* *3*
    kdo ho ještě neviděl
    můžu ho jenom doporučit *5*
  • ivetka936

Můžete napsat

hvězdám z HSM. Na myspace jsem náhodou objevila jejich oficiální stránky, kam chodí a odepisují svým fanouškům. Tady jsou 2 stránky Zaca. www.myspace.com/zac_yo_efron
    www.m yspace.com/efronzac
    Tady je pak Van
    www.myspace.com/vanessahudgens
    A tady Ashley
    www.myspace.com/ashleytisda le

Je to opravdu jejich. Na hlavní stránce, když jsem tam vešla, byl Corbin a jeho nová oficiální stránka a od něj se pak odvíjelo to ostatní. Mají samozřejmě i soukromé stránky, ale tam v(n)ás nepustí. Ale myslím, že i tohle stačí, abyste napsali těm, které máme rádi.
  • veselda

hmmmmmm....

No písničky maj dobré ,ale ten příběh to je největší blbost jakou se viděla *10* *16*
    • Re: hmmmmmm....

jak to mužeš tvrdi každy mam rad přec něco
      jineho někomuse libi hsm 3 někomu ne každy ma niny v kus to nemužeš popřit
  • kikismikis1

UpE nEjVíÍíC fiLmEeK

HSM3 jE nEj díL zE vŠeCh díLů.. *14* *14* *14*
  • hsm 3

high school musical je tak užasný miluju ho *14*
  • High school musical

Jééééé jsem fakt velkej fanda HSM1 a HSM2a těšim se jestli bude i 3 *14* bylo by to fakt super duper fakt se moc těšim *15*
  • HSM3.

Jako ve trojce nehraje Lucas Grabeel Hm.. tak to nebude nic moc *8* *8* *7* Ale nej ja ashley a gabriella:D:D *14*
    • Re: HSM3.

co kecáš hej ??? *16* Sem to viděla Lucas je ve trojce !!!!
  • OMFG

hej to je sracka...jak se na to muzete divat...a jeste ty jejich falesny pisnicky ....heh..to je fakovni film <'>(°-°)<'> *3* *13* *9* *5* *16* *8* *4*
  • hsm3

kravvina světa *16* *16* *16* *16* *16*
  • ducker

HSM 3

Je ten nej film na světě ,ahrozně moc se mi líbí.Nemám co k tomu dodat je to prostě jednička a hlavně Zac s Vanessou ti jsou dokonalý určitě.Mám je rádá oba jsou prostě užasní.Je to ten nej pár na světě.Škoda že je nikdy nepoznám osobně *9* no jo co s tím ale nadělám ,musími to stačít takhle ,a to mi vážně stačí. *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší