Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ´brkc j

1 byla dobra 2 to bylo na shitku a 3 je uplna traparna uz to prehanej 4 bude o hovne stejne jako ostatni dily
    • Re: ´brkc j

co kecas dyd tam hraje zac efron *16*
      • Re: Re: ´brkc j

no prave asi proto to rika
  • VYHRAJTE HSM!

vyhrajte!

http://shy-monca-zohov a.blog.cz/0909/soutez-o-hsm

vyhr ajte originál tašku přes rameno s hsm!
  • mija6994

!!!!

hele a keho to zajímá na osobnostech je to druhej nejoblíbenější film a ještě ani nezačal! *5* *9* ste uplně blbý! *1*
  • vasw

ahoj mame vas moc radi odepis etemi vsïchni vanessa zac ashley chad monique sem vas fanousek odepis *14* *3* *14* *14* *4* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3*
    • Re: vasw

Tady si ňákej totální debil hraje na HSM...
    • Re: vasw

to nas velmi tesi,protoze mi na osobnosti chodime ated sme se tu sesli a tak ti odepisuem,protoze n cesky docela dobre umime tak ti odepisuem tvoje particka monique,corbin,ashly,zac
      • ago112

Re: Re: vasw

ttto jste fakt vy????
    • terka

miluji vas a sarinko neznamese? *4*
  • ajulina

hsm

aOí...hele lidi wite ze prijedou do prahy!!??budou tady mit koncert!!!! *5* *1*
    • humanic

Re: hsm

NN,nebudou tady mít koncert!!Jenom tady budou hrát jejich písničky na ledě,a nebudou to oni..to budou normální bruslaři..takže bu´d v klidu *4*
      • ajulina

Re: Re: hsm

OMG.... *16*
  • simca2

hsm

nevite nekdo jestli budou mít hsm turne v rakousku?
  • katulinka24

Hsm3

Hsm3 se jim velmi povedlo když je ot zvlᚍ v kinech....Ale zvlᚍ také tam je mnoho písniček to je na Hsm3 nejlepší,ale myslím si že Hsm3 je o tom abyvšichni drželi spolu a věřili...Škoda že hlavní postavy nejsou z Čeck cktěla bych jejich fotku s podpisem no nic nedá se nic dělat *9* *9* *9*
  • ivetka936

MySpace

Máte rádi HSM 3? Běže na MySpace a uložte si ho do přátel. Tady je adresa http://profile.myspace.com/index.cf m?fuseaction=user.viewProfile&frien dID=397191105
    Můžete se zeptat, jak je to s HSM 4 a taky si uložit herce právě z HSM, protože i oni jsou přáteli HSM 3 *3*
  • gabriella0

hsm3

ahoj lidi mam blog o hsm je-vashley01.blog.cz a byla bich moc rada kdybiste na něj šli a hleydam sb tak se prosim vas spřatelujte. *14*
    jste super!!!
  • parket..a

hezu

HSM 3 je moc moc hezu film, líbil se mi tam hlavně Matt Prokop.Jsem ráda, že jsem se rozhodla na tu premiéru jít, ptž to stálo za to, písničky suprový, jen mě mrzí, že to nemělo moc děj, ale jinak parádoš *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší