Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hilarynka125

Nejlepší film!

je to ten nejlepší filmík který sem viděla *14* *3* *4*
  • HSM 3: Senior Year

AaW ... Toďto upe bestovní film !! Včera jsem na něm byla v kině a prostě kulila jsem oči *14* Opravdu...ty písničky jsou opravdu úžasné a děj také prostě celý ten film!! nejlepší ze všech dílu!! rozhodně *14* *14* Ale vite co je divne ?? Že vanessa zas odjela...ajko že ve dvojce tež odjela *8* Ale super fiiilm a je mi lito že to už končii...pry že ma byt čtyřka ale pry že tam už nebude žádna z dosavadnich postav...a hsm bez vanessy,ash,zaca, moniqu a všema ostatnima prostě není hsm *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
    • luida

Re: HSM 3: Senior Year

jj, skvelej film.taky jsem na tom byla v kine a mam to na DVD
      • Re: Re: HSM 3: Senior Year

muzikal ze stredni 3 je super film *3* skoda ze ve 4 nebude vanessa,zac misto zaca tam bu de matt prokop amisto vanessi vevim *9*
  • kaacka05

prosím

ahojky lidi!
    potřebovala bych od vás poradit kde bych ho na netu mohla najít a zkouknout.
    děkuju moc
  • avril-nely

hsm3

ahojky dneska sem byla na hs3 !! Musim vám říct že je to nejjjjjj filmík kterej sem kdy viděla !!!!!!!! Všem ho doporučuju !! je oravdu superrrrrrrrr
  • supík

už se mocinky těším na trojku.Nwm proč ale mám takovej pocit že bude lepší jak jednička a dvojka dohromady!! *14*
    • honey15

Re: supík

přesně - podle traileru to bude fakt nářez! už se těšim *14* *14*
  • downlad

hale je to už někde ke stažení??
    • Re: downlad

není to natočený,to nestáhneš
      • Re: Re: downlad

jo, a kde se da stahnout 1 a 2?
  • hsm3

krrrrravvina *5* *5* *5* *5* *16* *16* *8* *10*
    • Re: hsm3

Miluju High school musical...Mám odnich skoro vše....náhrdelník,náramek,škol ní tašku,penál,potřeby do školy,desku na stůl,povlečení,obrazyhru,atd.... . *1* *1* *1*
  • HSM3

Ale Gabriella se s ním nemusí rozejít!A taky se moc těším a určitě na to půjdu do kina!!! *15* *15* *15* *15* *15* *15*
    • Re: HSM3

Oni se nerozešli *13*
  • hsm

hsm 3 vážně stojí za to. vím o čem mluvím, jelikož jsem ho už viděla
    • Re: hsm

nechcu nic rikat ale videt si ho nemohla vzdyt jeste nebyl v kine *13* *5* *7* *1* *15*
      • muskaaa3

Re: Re: hsm

vided ho mohla na anglickych stranka nebo si ho mohla stahnout v aji ne ..!
        • hanka2341995

Re: Re: Re: hsm

Já už tak kos viděla v angličtině a je to fakt super!!
  • _roxynka_

Best film na světě

Tenhle filmík je staršně kráásnej prý se jedná i o 4 ale bez našich hvězd Zac,Van.... škOoda mnOo...:(...jukně te na můj blog pls www.pepsynka.blog.cz

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit