Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • veverkaveve

Re: 7 serie

jj to by mohly natocit ale za jak dlouho bude u nas? *5*
  • kamilazbrankova

7 serie

doufám že budou natáčet i 7 sérii je to totiž bezvadný seriál a já nechci aby skončil *9*
  • veverkaveve

Re: Re: Re: Gips

jj to je skoda a velka ale aspon ze bude! *4*
  • senzorka

Re: NCIS

svata pravda *1*
  • kamilazbrankova

NCIS

NCIS jsou nejlepší *1*
  • Re: Re: Gips

ano vim bude se vysilat na podzim tohohle roku,smula ze tak zadlouho *9*
  • veverkaveve

Re: Gips

ahoj prosimte nevis kdy bude 4 rada u nas se vysilat na nove ??
  • Re: Re: néééééé

zadna cuza ale Ziva je naprosto good *10*
  • Re: Re: Super!!!

hallmark ma uplne prisernej dabing v ncis ,na nove to maji mnohem lepe nadabovany
  • Re: Pátá série

na podzim 09 zacne nova vysilat 4 serii
  • Re: otázka

je 6 serii a vychazi na DVD i 5 vse je na team-ncis.com lepsi je si to prelozit v google translatoru uz jsem psala jak se to dela tak se koukni nekde ze zacatku fora
  • Re: Anthony Dinozzo

ncis zacnou davat na podzim roku 2009 nevim kdy presne
  • Re: nAJ serial

od 4 rady je to jen s titulkama a ta adresa je warcenter.cz tam si to nekde najdi ja totiz nejsem na svem compu takze nevim presne kde to je
  • Gips

pro christinka16:
    ze spolehlivich zdroju vim ze Gips se hned v nejakem 4 nebo 5 dilu 4 rady vrati na plny uvazek.kdyztak si to najdi na officialni strance ncis jsou tam vsechny informace ta stranka je: team-ncis.com jo a dej si ji do google translatoru a preloz si ji(do google translatoru to das tak ze do vyhledavace googlu das translator,das enter,klikni hned na ten prvni odkaz,tam dej nazev te stranky a dej rozpoznat jazyk>cesky,pak ok)doporucuji se kouknout na to video na uvodni strane je docela good *3* *3* *3*
  • veverkaveve

ahoj

nevite nekdo jestli je vic rad ncis nez 3 na youtube jich je 6 moc sem se divila ale byla jsem rada nevite kdy bude 4 rada u nas? *4*
  • christinka16

Re: Re: Jenom Otázka

ne ja nejsem na mrtvoly ale Duckyho mám mocky ráda kdyby odešel tak by to nebylo ono navíc když už odešel Leroy Jetro Gibbs tak to už by potom mohla odejít i Ebby a ostatní páč už by to stálo za .... *4* *9*
  • Re: Jenom Otázka

Ducky je David McCallum*3*, ale promiň že se ptam ty si na mrtvoli *1* ne si dělam srandu Ducky je super a je strašně ukecanej. *1*
  • christinka16

Jenom Otázka

Ahojky lidi jsem velká fanynka tohodle seriálu a chtěla bych se zetat kdo hraje Duckyho (toho patologa c si povída s mrtvolama)?? *4* *4* *7* je totiž oupe nej a mám ho hrozně moooooc ráda *14*
  • christinka16

Re: NCSI

neumře jenom odejde a teamový vedení necha Tonymu *4* *9* což je škoda s bráchou jsem se včera shodla že bez Jetra to nebude NCIS *9* *9*
  • NCSI

Nevíte jestli v poslední díle zemře Gips *9* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit