-
Re: ....
jo přesně Anthony (Michael Weatherly) je prostě nejlepší teda tady spiše myslim postavu v NCIS, protože tam vypada tak na 25, ale jinak mu je 40 xDDD -
Re: Jak se jmenuje eby?
je to Aby a hraje ji Pauley Perrette -
Jak se jmenuje eby?
Ahoyte nevíte kdo hraje Eby (jak jí říkaj upírka)? plíz kdo ví ať napíše na ZuZiShQa@seznam.cz :D díky *15* -
nAJ serial
nevie niekto nahodou stranku kde si mozem pozriet alebo stiahnut casti? ked hej poslite link na icq 375013470 dik *4* *4* *4* -
....
ToNnY? *7* ..nEjúžAsnějŠÍ *14* ..spapat ho.. *14* -
Re: Anthony Dinozzo
Fakt bezva seriál. Mě taky mrzí, že zkončil, ale zjistila jsem, že ho ve středu opakují! Ale zase tak děsně pozdě! *10*
Už se těším na nové díly! *3* -
Re: NCIS
Já teda tenhle seriál fakt miluju! Hlavně Abby a McGeeho a taky Gibbse a Tonnyho *1* Prostě miluju všechny, jo zapomněla jsem na Duckyho a Zivu *1*
DVD prodávají na Amazonu a těhlech webech, ale není tam čeština. Zkus to stahovat přes nějaká fóra (warforum.cz...), je to tam česky i naglicky (i slovensky). -
Anthony Dinozzo
Tony je fakt hrozně sexy. Mám ho moc ráda, a proto mě hrozně štve ,že NCIS na nově přestaki dávat.Doufám,že brzi dají pokračování. *14* *3* *9* -
NCIS
čauký! je to fakt good seriál! já mam nejradši Tonyho *14* ale aj Gibbse a Abby *3* a nevíte kde bych to mohla sehnat na dvd?? -
Abby
NCIS je nejlepší seriál na světě doufám, že budou dávat všech 5 sérií !!!!!!!!!!!! Nejlepší je z nich Abby - je to moje zlatíčko kdyby tam nebyla tak bych se snad na to ani nedívala..........nejlepší díl je 03x21 (krvavá lázeň) je to fakt good!!!!!!!!!!! *4* *4* *14* *14* *14* *14* -
Re: otázka
Zatím je natočeno pět sérií. Na DVD je jsou zatím čtyři. -
otázka
Čau lidi taky mám strašně ráda NCIS, ale bohužel jsem neviděla ůplně všechny díly. Není tu někdo kdo je má stáhlý ? A taky jsem se chtěla zeptat jestli nevíte kolik to má vlastně řad. Díky za odpověď a pište na e-mail Nikol *3* -
Re: Re: Re: néééééé
Ty bláho a já sem ji tak fandila,ještě teď se z toho nemůžu vyhrabat,jak padla....Kurňa,to nemohla...j nevim odejít,to ji museli zabít???Chudinky Tony,už to nebude jako dřív... -
McAbby
Ahoooj, prosím všechny kteří to mají skouknutý až do poslední série. Aby mi sem napsali, v jakejch dílech je pár Abby-McGee(například nějaký dobrý dialogy, gesta, pohledy..)...mám je strašně ráda.Díkes
Jo, a taky jestli nevíte co to bylo za holku u McGeeho v bytě v díle 2x20 (Red Cell) ??? *14* -
Pátá série
Lidičky, myslíte, že odvysílají i pátou sérii?? To asik ne, co?? Ta naše TV je někdy vážně dost pozadu. *9* -
Re: Re: Re: néééééé
Mno, taky bych byla raději, kdyby to měla s Tonym, ale vzhledem k jeho postavě by to asik nebylo možné. :)) A ještě ke všemu je to podle skutečňosti, takže to asi nebude jen kvůli tomu těhotemství Sashy Alexander. -
Re: Super!!!
Ari zabil Kate ve druhé sérii. Doufám, že Nova neodvysílá jen třetí řadu a konec. První tři série už v televizi jednou dávali a to na Halmarku, takže by mohli odvysílat klidně čtvrtou sérii, vůbec bych jim to nezazlívala. *1* -
Super!!!
Naprosto super seriál!!! Opravdu se povedl.. Ve kteým dílu a řadě mají Kate zabít??? -
Re: Re: OK
Ne, Tony je jen můj. *14* *14* -
Re: Re: néééééé
Jezis, kdo to pise, tak meli udelat, ze to mají s Tonym a bylo.