Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Nový měsíc

FILM 12.12.2008 
1894 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vrtulka

NM

předchvílí jsem si na poště vyzvedla knižního průvodce filmem Nový měsíc a je to naprosto, naprosto, naprosto dokonalý a úžasný *14* moc, moc, moc fotek, moc povídání *14* bezvadný, jsem nadšená *3*
  • rad0vka19

Peckáá

v pátek sem na tom byla v kině..musim říct,že to je úpa peckovej film..dobře udělaný...v jedničce sem chtěla bejt upírka..ae teď jak sem viděla jak se Jacob měnil ve vlkodlaka,tak chci bejt vlkodlak :D ..v jakým ste týmu..já v Jacobovo!!ten je nejlepšííí !!:-*
  • New Moon

Mám New Moon v angličtině s českýma titulkama tak jesti chcete tak vám sem dám odkaz *3* http://ulozto.cz/3177093/twilight.new.moon.avi
    Jen ta kvalita je trošku blbá, ale ten kdo žere Twilight ságu jako já tak mu je to celkem jedno hlavně, že to bude mít *1* *1* Nebojte za měsíc to budete mít na uložto.cz v krásné kvalitě a se super titulkama *4* JO mimochodem první 3 minuty tam mají herci jen půl hlavy, ale jen 3 minuty *1*
    • gabi5111

Re: New Moon

http://filmy.fotelka.com/twilight-s aga-nov-2009-titulky tu sa to da pozreť s titulkami a je to celkom fajn - je to natočene z kina ale pre tych čo to nevideli postači aj toto
    • vrtulka

Re: New Moon

ty myslíš že teda za měsíc už by to mohlo být ke stáhntí v lepší kvalitě? to by bylo fajn *3*
      • ducker

Re: Re: New Moon

už tetkom jsem si to stáhla v lepší kvalitě a ne jenom z kina ale přímo oreginál bomba
        • vrtulka

Re: Re: Re: New Moon

a kde jsi to prosím tě stáhla v týhle kvalitě? *4*
  • vrtulka

NM

no, tak jsem se na něj dneska podívala znova a musím zase říct, bezvadný *3* jsem z něj prostě nadšená. a musím říct, že jak je mi knižní Jacob protivnej, tak filmový Jacob je výbornej, nevadí mi, líbí se mi ale hlavně je mi ho teda líto
    • joliett

Re: NM

přesně tak to taky vidím. Už aby měl Reneesme *4*
  • Love

ten film je naprosto booží!! totálně ho žeru a pujdu ne něj znova !! ten Jacob je upe nejvíc krásnej *14* prostě ten film milujuuu *14* *14* *15*
  • jupii

adelinka00- ulož.to.cz!!! nejlepsi na tom filmu je jacob :-d *14*
  • dra

:-)

nm je prostě úžasnej mě se teda hlavně líbí Edward :-):-) jenom mě trochu štve že ve trojce se objeví málokdy *16*
  • klarik3

:-(

knížka je úžasná.
    film je pro mě zklamání.

bohužel *9*
    • Re: :-(

bohužel s tebou musím souhlasit.twilight sagu absolutne miluju,ale ten film mi prisel jakejsi chladnej a prazdnej.knizku jsem celou prorvala a tam mi to prislo divny v tom kine.jednicka me teda vtahla vic.ale i tak jsem rada,ze uz je to koncne v kine:)
  • ....

Dočetla jsem knížku a sem strašně zvědavá jakej bude film...a musim řídt že Edward je prostě nejlepší kam se na něj hrabe nějakej Jacob...:-D
  • NEW MOON

tak sem konečně viděla new moon ....upe božííí film ...nejvíc mě dostalo jak tam Edward citoval romea a julii to bylo kráásnéé ...nebo jak se tam začal Aro chlamat *15*
    • luida

Re: NEW MOON

Já jsem říkala kámošce, že určitě dělal klauna na poutích!!! *15* *15* *15*
    • joliett

Re: NEW MOON

jj, s tím Arem to nemělo chybu, jsem to uplně nečekala, že se tak rzochláme *1*
      • Re: Re: NEW MOON

mno jo no...rozesmálo se celé kino*1* ....to je moje nejoblíbenější část z celého filmu...vypadal jako nějakej úchyl...ale kdyby mi bylo přez 3000 let*1* ..taky by mi hráblo...
        • joliett

Re: Re: Re: NEW MOON

no přesně, úchyl jak vyšitej!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit