Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Nový měsíc

FILM 12.12.2008 
1894 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zuza-nyje

NEW MOON !!!!!!!!!!!!!

Já taky byla včera na dvojfilmu, Stmívko jsem tak nějak prokecala protože ho znám navzpaměť tak už mě to moc nebavilo, a New moon jsem skoro celej prochechtala !!! Nejwíííc sranda, dokud měl Jake dlouhý vlasy tak to bylo prostě upe nejvíc vtipný, prostě božíí, a pak Alice s Jacobem Pijavice, Pes !!! Booože to byla sranda !!!!!!!!!! A supr radost mi udělalo to Twilight menu (kdo byl v Cinestaru, ví očem mluvím) z odznááčkem s JACOBEEEM!!! I LOVE JACOB BLACK !!!!!
    Nejwíííc se těšíím na sobotu, jdem na NM zase !!!!!!! *4* *14*
    • Re: NEW MOON !!!!!!!!!!!!!

Jo taky jsem byla na dvojfilmu na černým mostě a nějaký holky celý stmívání prokecali a ještě ho fotili s bleskem. Takový holky střílet do hlavy. Můžou sedět doma u tv a kecat jak chtějí a nekazit film ostatním.
  • Film

Byla jsem na tom vcera a musim rict, ze je to fakt absolutne bozi mnohem lepsi nez Stmivani
    a Jacob na tom byl, ale nejlespi *14*
  • vrtulka

NM

na AXN dávají TV spoty New moon, v maďarštině *15* to je katastrofální *15*
    • joliett

Re: NM

tak to si dovedu představit, melou jak když střílí kulomet!
  • twilight14

Ty voe

Byla jsem tez na dvojfilmu vcera bylo to fakt bozi. Vubec jsem necekala ze to bude tak dobre natocene,ty vtipne sceny skoro cely flm to se nedalo:-DAro,Jackob,Charlie...to byly joeky:-D
    • dra

Re: Ty voe

taky sem byla na dvoj filmu. Musím říct že nejhezčí bylo v NM jak Edward ve škole citival julii a romea to mě dostalo *14* *14* *14* nebo pak ten souboj na konci to bylo hustý co *3* *3* I love Edward. *14* *14*
    • Re: Ty voe

Yes taky jsem včera absolvovala dvojfilm v HK byl to mazec v pátek jdu ještě a už se moc těším bylo to vážně moc dobré jinak knížka je knížka ale proti filmu ani slovo jen snad klobouk dolů *3*
    • joliett

Re: Ty voe

Nejlepší bylo, jak se tam Aro začal chlámat, z toho jsem nepochopila, málo vtipny *1*
  • anukkyss

http://www.youtube.com/watch?v=YmOG za_Pjs4

založila jsem blog o kristen, tak se podívejte a napište jak se vám líbil popř. co by jste zlepšili atd. zatím teda jen image, potom budou i články ale hlavně zajímavosti a aktuality *1*
    • anukkyss

Re: http://www.youtube.com/watch?v=YmOG za_Pjs4

Ježda, dala jsem tam blbej odkaz sparvnej je tenhle : http://kristenstewart-czechfans.blo g.cz/
  • new moon

já na to du taky zítra moc se těšííííííííímtak doufám že nezklame:-* *14*
  • joliett

NEW MOON

Tak jsem na tom též byla včera, dávali oba díly. A NEW MOON fakt úplně nejlepčejší. Jsem maximálně spokojená. Předčilo to moje očekávání. Parádní herci, jako vždy. Skvěle udělaná hudba, v pravý okamžik. Fakt všechna čest. Jackob mě tam taky úplně dostal a mám ho teď ještě radši. Hned bych na to šla znova. Hned jak budou titulky, tak si to musím stáhnout. Ať už je Zatmění ...
    • anukkyss

Re: NEW MOON

www.titulky.com tam dáš hledat new moon a najdeš :)))
      • joliett

Re: Re: NEW MOON

no a ten film, je to pořád nátačená z kina? Nebo už se najde i lepší kvalita?
    • mysak.kol

titulky už dávno jsou a dost dobře sedí *14*
    • vrtulka

jééé tak to jsi mě potěšila, že se ti to líbilo *3* já jdu až v sobotu a už to asi nevydržím *15*
  • sissul

"nový měsíc"

větší konina tady už dlouho nebyla :D
  • xcornelia14

Jupíí

Tak už jsem na tom byla.. dokonce včera.. užasnej film jen pár tech new stylů natáčení se mi nelíbilo: Př.. jak kluci z LP skáčou z utesu.. samodrejme žeru Jaka.. uplne super.. stejne jako Edward.. ale Bella me tam teda fakt na konci zarazila.. nemám ji ráda;) ale film doporučuju!!
    • anukkyss

Re: Jupíí

Mě se Bella líbila s jacobem nejvíc, ale z pattinsona sem nemohla jak recitoval ty verše před třídou *1*
  • new moon..<3

mm new moon..je nejlepšíí...viděla sem to v neděli *14* *14* bylo to lepší než jsem čekala... *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit