Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Nový měsíc

FILM 12.12.2008 
1894 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • elio

??

Já vim blbá otázka ale neni tady napsaný kdo hraje alexe....myslim toho jakoby kluka tý jane....pls jak se jmenuje?? *1* *1* *1* *7* *1* *1* *1* *1*
    • ane.tt

Re: ??

Cameron Bright *3*
  • .

dokonalejší film prostě neznám *14*
    pro vrtulku: jacoba taky nemusím :D
  • ddaaddaa

už 20.listopadu

HEJ LIDI KDYZ SE TADY ZAREGISTRUJETE http://www.evropa2.cz/cs/stmivani/r egistrace.shtml BUDE TADY NEW MOON UZ 20.LISTOPADU TEDA KDYZ TAM BUDE ZAREGISTROVÁNO 30.000 LIDI A JE TAM 24.236 LIDI TAK HONEM HONEM!!!!!!
    • joliett

Re: už 20.listopadu

Nepovídej! *1*

No ale já stejně pochybuju, že se to bude těm kinám chtět měnit, aj kdyby tam ta třicítka byla.
  • joliett

NM

http://www.youtube.com/watch?v=gkiZ WGS66HA
    • vrtulka

Re: NM

hezkýýýýýý *3* já se teda omlouvám všem, koho tím třeba urazím, ale já toho Jacoba vážně nemusím *9* ach jo, proč je mi nesympatickej? *9*
      • ane.tt

Re: Re: NM

Co se týčem filmu,tak jedině Team Edward,ale ve skutečnosti je Taylor,alias Jacob mě osobně sympatičtější *1* možná proto,protože je mladší a můj typ kluka *1*
        • vrtulka

Re: Re: Re: NM

možná kdyby Jacoba hrál někdo trošku starší tak by to bylo jiný, nevím. je to prostě tím, že Taylor je pro mě ve srovnání s Robem ještě takový "miminko" *9* ale asi to bude tím věkem jak říkáš. jelikož jsem o 3 roky starší než Rob tak mám blíž k němu *15*
          • Re: Re: Re: Re: NM

jako ja nwm ae jak muže jacoba hrat nekdo starší když v knížce mu je 17 (nebo 16 ja ted nwm ) tak jako taky se muí jít podle knížky o tom to je a ja taylora uplne miluju a myslím že nejsem sama kolik holek ho má rádo? no to je jedno *3*
            • joliett

Re: Re: Re: Re: Re: NM

Už se těším na Zatmění a Rozbřesk, tam si aspoň Jackson víc zahraje. Hlavně, jak je bude učit bojovat, to bude super.
            • joliett

Já zase strašně žeru Jaspera (teda spíš Jacksona) a ten to v new Moon teda pěkně posral, no ... Ale Jackob je taky super, hlavně když má ještě dlouhý vlasy, to já prostě na klukách miliju.
            • vrtulka

tak Edwardovi je v knížce taky jakože "17" a Robovi je 23. ale to je opravdu tím, že mě je 26, už jsem stará rašple *15* , věkově jsem blíž Robovi než Taylorovi. a když jsem četla knížku tak jsem si Jacoba představovala trošku jinak no. promiň, jestli jsem se tě nějak dotkla *4*
  • BLÉÉÉ

Prdel prdel prdel prdel
    prdel prdel prdel
    prdel prdel prdel
    prdel prdel prdel
    prdel prdel prdel
    prdel prdel prdel
    PRDEL SERE HOVNO
    • Re: BLÉÉÉ

chudaku
  • joliett

NM

Já už se tak těším, že mám noční můry. Se mi dnes zdálo, že jsem přišla pozdě do kina, no hrůza. Už běžela půlka filmu, no to byl děs!!!! *9*
    • Re: NM

*10* *10* *10* to by byla jen spása *16*
  • regisstruj te se

http://www.evropa2.cz/cs/stmivani/r egistrace.shtml

registruj te se at to davaji o tyden driv *3*
    • Re: regisstruj te se

no to tak *10*
  • a já zhynu

Já z té sračky umřu. *10* *10* *10*
    Dám si kameny do taška a půjdu do jezera a VY BLBCI to máte na svědomí *5*
    • Re: a já zhynu

komu to tady bude vadit ze umres nikhomu takze ti rikam jenom sbohem a satecek
    • eliza003

Re: a já zhynu

Miluju tyhle lidi co se musí do všeho a do všech jen navážet!!! Běž se prosím radši někam vycpat....... Neberu ti to že se ti to nezdá ale nám to cpát nemusíš :)) Tak drž zobák a nech nás napokoji zdřejmě to NECHÁPEŠ!!!!! *5*
  • xcornelia14

Blíží se blíží

Už se nemuzu dočkat.. už jen pár dnííí:DD Jak jste na tom vy?
    • xcornelia14

Re: Blíží se blíží

To se vám hokky ani nedivím.. já se snad nedoziju rána:DD
    • eliza003

Nejspíš se dřív zblázním ale už jen chvilka chvilička :D Aaaaa nu mám prostě dost *15*
    • vrtulka

blbě *15* jestli já se do tý doby nezblázním tak budu fakt dobrá *15*
  • vrtulka

Behind the scenes

http://www.youtube.com/watch?v=QAFu WsFjZgU

nevím, snad to tu ještě nebylo *3*
    • iwettka

Re: Behind the scenes

mě to nevachá jaká mezera prosím??? :(
      • vrtulka

Re: Re: Behind the scenes

no v tom odkazu je mezi "u" a "W" mezera kterou musíš vymazat (nevíme proč, ale tohle to dělá, když sem dáváš nějaký odkaz). Takže tu mezeru vymaž aby všechno bylo u sebe a pak to půjde *3*
    • joliett

Parádní video *4*
      • vrtulka

Re: Re: Behind the scenes

děkuji *3*
        • ane.tt

Re: Re: Re: Behind the scenes

zrovna včera jsem na to koukala *3* perfect *3*
    • vrtulka

samozřejmě jako vždy je tam mezera *3*