-
Kluci z Ordinace v Růžové Zahradě
Ahoj lidi,
Nevíte kdo hraje Matěje a toho druhého kluka od toho doktora a té doktorky co měli svatbu na katapultu ?? prosíím napište na email - alzbetka.kubatova@seznam.cz *7* *7* *7* -
Re: nový řída
Jan Kanyza.
A proboha, je to na kdejaké stránce o Ordinaci.... -
nový řída
hejky prosím výs nevíte kdo hraje tohoo noveho ředitele *1* -
Rudovský
Rozhovor s M.Dvořákem alias I.Rudovským zde:
http://www.ordinace2.wbs.cz /Media-napsala.html?flash=ne -
Re: Matěj Povolný
Jan Cina -
Matěj Povolný
Nevíte prosím kdo hraje Matěje :o) ?? -
Re: Miroslav Dvořák x Rudovský
skutečně je to miroslav dvořák, povoláním herec je a vyučuje hlasovku a herectví na hereckých školách. -
Re: kdo mi řekne jak se jmenuje rudovský ve skutečnosti
V ordinaci jméno moc neříkají, ale co jsem slyšela je to jméno Ivan. Ivan Rudovsky -
Re: Miroslav Dvořák x Rudovský
Ahoj jestli není povoláním herec, tak mu to šlo hezky. V těch posledních epizodách hrál delší pasáže a měl delší texty. Hezky se na něj kouká a poslouchá *14* -
Miroslav Dvořák x Rudovský
Herec, který hraje Rudovského, se skutečně jmenuje Miroslav Dvořák! Není povoláním herec a jeho profil tu na osobnostech zatím založený není, proto ho tu nemůžete najít, nikdo mu ho zatím nezaložil!! -
kdo mi řekne jak se jmenuje rudovský ve skutečnosti
at hledám jak hledám tak ho nemužu najit a ani nevím ja se jmenuje křesním jmenm v ordinaci *9* -
rudovsky
rudovsky se nemůže jmenovat Miroslav dvořák protože tam mi skačou uplně jiní lidi *7* -
Re: Rudovský
Jmenuje se Miroslav Dvořák. -
Re: Další postavy.
A taky Monika -
rudovský
ahoj, jak se prosím jmenuje herec, který hraje Rudovského? Díky -
Re: potrebuju odpověd
Jmenuje se Jan Cina. -
potrebuju odpověd
ahoj nevíte jak se jmenuje matěj ve skutecnosti prosím odpověste co nejdríve děkuji *4* *4* -
Prosím
já bych potřebovala vědět kdo hraje toho Matěje nikde to nemůžu najít, nevíte to někdo ? -
Re: prosím
Ty kráso taky bych to chtěla vědět.. :DNikde to ale nemůžu najít :-( -
prosím
ahoj..nevíte prosim jak se jmenuje ten mlady kluk matěj?? dekuju :) *4*