-
ahojkk lidisky
Ahoj lidisky fakt je to 1***************************** a to jsi evymyslim *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *9* *13* *3* *3* *15* *15* *3* *3* *14* *14* *4* *4* *14* *14* *7* *7* *1* *1* *1* *1* *13* *9* *9* *3* *14* -
Ordinace je nej
je to jen českej seriál nenechám si ujít snad ani jeden díl! -
ordinace
prostě super!!!!!!!!!!!!!!!!!!Komu se nelíbí,ať se nekouká. lepší než nějaké trapné krimi!!Takhle kdyby se nám věnovali doktoři doopravdy!Příspěvky tam neplatí!Je to fakt dobrý!Děkujem všem. *14* *3* *4* *14* -
andrea
hej nemate nekdo nahranej nejakej díl?z ordinace 2?pls pište mi na eimal ajunka.13@seznam.cz hej fakt prosím pište -
Ordinace
Docela mě naštvalo, jak tam teď začaly přibývat stále nové a nové postavy... už se v tom začínám ztrácet! Ale je to suprový seriál a jsem ráda, že je. *3* -
Tak takhle se chovají studovaní lidé, kteří se starají o zdraví národa?Je mi na blití.
-
Nejlepší seriály:
Ordinace v růžové zahradě 2
Comeback
Helena -
to už je to trapné,jak je tam ten chlap šikanuje
-
Kuba(Láďa)
je to muj neeeej herec z tohoto filmu...je mooooooc pěknej.... *14* *14* -
-
Re: Kuba(Láďa)
jjj mám jeho icq chceš ho dát???:-) *14* *14* *4*
-
-
No to jste tomu dali
ta druhá řada to je jako kdybych se díval na primu R.P. - je to momentálně stejná blbost.Nazdar -
-
Re: No to jste tomu dali
tak na to nechled je to nejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj pr. dr.o,r.na *14* *14* *14* *13* *13* -
-
Re: Re: No to jste tomu dali
kdo si tomysli at de pr.... *13*
-
-
jo úplně s tebou souhlasim je to blbí teď *16* *8* *5* *10* chci aby to bylo jako ta jednička a gita neměla odejít je to bez ní tam na nic!!! -
eště ras to řekneš nejlepší film na světě
-