Přejít na výpis diskuzí

Přátelé

FILM 27.1.2008 
375 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jdete nekam Slováci s tím vasím dabingem slovenským.Jsem síce Slovák ale Ceský dabing Prátel mám nejradsi slovenský stojí za houby celý.
  • Úbohý Slováci na Ceský dabing Prátel nemáte ha ha!!!
  • S ceským dabingem jsou Prátelé the Best,Slovenský dabing je úbohý o nicem totálne sa nedá porovnat ceský ten je nejkvalitnejsí!!!
  • Prátelé nikdy neomrzí,dá se na ne porád dívat!!!
  • Koukám jenom na Prátelé a nebo na film Cruel Intentions-Velmi nebezpecné známosti s Ryanem Phillippem a Reese Witherspoon na to jediné mne baví se dívat.
  • Rachel a Ross jsou nejlepsí..xDDD
  • Mám taky už kompletní 2.sérií Prátel na dvd originál s českým dabingem. *4* *3* *5*
  • Luffik123
    já sem tuhle byla v tescu a viděla tam kompletní serii jenže sem si říkala že to bude nejspíš drahý ale hrozně ráda bych si jí koupila *14* to nebylo moc levný teda koupit všechny tyhle serie *2*
  • Jedna série Prátel stojí 29,99 eur co je 900 kč v datartu jsem si koupil mám 3,4,5,6,7,8,9,10 sérií. *4* *3* *5*
  • Luffik123
    jj přátelé jsou úžasní dostává mě ross těma svýma ksichtama a chandler hláškama :D taky sem si chtěla koupit serie na dvd ale je to docela drahý ne? *9*
  • Mám,koupil sem si nedávno kompletní 7 sérií Prátel na dvd originál s českým dabingem. *4* *3* *5*
  • Mám ješte kompletní taky 9 sérií Prátel na DVD originál.
  • Mám už kompletní poslední 10.sérií Prátel na DVD originál. *4* *3* *5*
  • Koupil jsem si nedávno ješte kompletní 8.sérií Prátel na DVD originál,čekám ješte na poslední 10.sérií tu zatím nemají,když bude tak si jí koupím. *4* *3* *5*
  • Jsem na seriálu Prátelé dost závislej.Som rád,že vubec takový seriál existuje,podle mne je nejlepší v celé televizní historií!!! *4* *3* *5* *14* *14*
  • F.R.I.E.N.D.S

Jsem si koupil ješte kompletní 5.sérií Prátel na DVD.Všichni jsou dobrý já je mám rád všechny šest.
  • pawlinkalice

Bingggg..:D

Chandler je nejlepší..xDDD
  • F.R.I.E.N.D.S

Mám ješte jsem si koupil kompletní 6.sérií Prátel DVD originál s českým dabingem.
  • Re: Re: Re: nej je p...

hele vís ten serial je i o tom ze poukazuje na chyby tech hlavnich postav a kdyby vsechny postavy byli bez chyb, tak by to bylo o nicem. Byla by to proste nuda kdyby tam nebyla takova ulitla postava jako Phoebe. Někomu se Phoebe líbí a někomu ne. Je to otázka názoru ale nemůžeš říst že je Phoebe nejhořší
  • F.R.I.E.N.D.S

Na webové stránce www.pratele-online-ke-shlednuti.cz jsou všechny díly,doporučuju se na to podívat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit