-
KONECNE SKVELY SERIAL
DNES SE JDU DIVAT NA 10. A 11.DIL TRETI RADY.JE TO FAKT DROGA,DENNE SE DIVAM,JESTLI SE STAHUJI DALSI DILY.JDE TO POMALU.DRIVE SE MI LIBIL SERIAL 24 HODIN A ZTRACENI,ALE NA UTEK NEMAJI ANI NAHODOU.TAK UZ JDU KOUKAT.ZAVIDITE?NEDIVIM SE VAM.AHOJ!!! *1* *14* *3* -
PB
Tak jsem někde slyšela že maj podepsanou smlouvu na 14 sérií. Seriál úžasnej, ale nechcu vidět jak to bude vypadat po 5. řadě. Na to se lidi budou koukat jen kvůli obsazení...Jestli je to pravda, tak se určitě měli dřív zaměřit víc na to co bylo před Fox River, co???
Jooo a nemůže mi jen někdo stručně napovědět, co je po 8.dílu 3.řady??? Další díly jsou na cestě, ale jsem nedočkavá....díkec vám *3* -
Re: !!!
no tak to mas uplnou pravdu!!!ty hrdinove jsou takoví nic moc! *1* *15* *1* *1* -
Re: Re: Re: Nejlepší
ja to videla jak se tvaril chudacek mne ho bylo lito... sem nejdriv sare zavidela a upe jsem ji nesnasela, ale pozdeji proste mi prestala vadit xD ale fakt skoda ze ji zabili, ale tak co už *9* -
Re: !!!
Jj, PB prostě vítězí na plné čáře. *3* *4* -
!!!
No i když budou dávat na primě Hrdinové tak je mnohem lepší koukat na útěk z vězení je to tiž lepší a napínavější a ty HERCI jsou mnohem hezčííííííí !!!!!!!!!!§ -
:(
To tedy udělali dost špatně.:( Proč to nenechali, tak jak to bylo v tu středu?! Teď se to překrývá s Hrdinama, který jdou na primě, ale samozřejmě, že nejlepší je Prison Break.;) -
Re: Re: Nejlepší
mno s tou sarou mas pravdu, ale v jednom smeru je mi zas lito wenta. ja videla naposled 4 dil 3 serie, takze newim jak se tvaril kdyz to zjistil... *7* ale jinak jesou Marshall Allman a Wentworth Miller Nejhezci ze serialu *4* *14* *14* *14* *14* *3* -
Re: jhmjd
T-Bag je můj oblíbenec *5* -
Re: Pohled
Ty jeho pohledy jsou suprový a k tomu jho úžasnej hlas, fakt bomba...Went je skvělej herec *14* *14* *14* *4* *4* -
Re: úžasnýý
ahoj, pls moooc se mi libi PRISON BREAK akorat nemuzu nikde najit jeho pokracovani a nechci porad cekat az to budou davat v televizi...:( pls pls napis mi pls odkaz kde to muzu zkouknout! prosim posli mi ho na mail nebo kdokoliv bude vedet odkaz pls tak mi to poslete na mail!!!!! DEKUJUUUUU -
Prison Break
Uplně úžasnej seriál nejlepší co snad u nás dávaj....jenom je blbý že ho nova presunula na čtvrtek ještě na pozdějš než ho dávali ve středu...snad jim dojde co udelali za chybu a daj ho dřív.....Prison break *14* *14* *14* -
Re: Re: prison break
prosimte řeknimi kde jsi to videla *7* -
Kaye Styles
http://mp3s.nadruhou.net/kaye-style s-prison-break-anthem-a4e2
Lidi -
..
Miluju Prison Break protože je to konečně seriálek který ma hlavu a patu.Jak je to všechno promyšlený jak to vystihuje tu lidskou lásku že by pr sebe udělali cokoliv a to je právě to o čem to je.Sice jsem už Prison Break viděla celej ae na všechny 3 srie už skoro vím kdo co říka na zpamět protože to o čem ten serial je se hrozně moooc podbá mému životu a proto ho mam asi tak ráda *14* Prison break 4EVER -
Re: Re: Nejlepší
aspon nemusime zavidet ale uz ho zase neuvidime happy:( -
Re: Nejlepší
WoW, tak to ji preju , ale docela jsem e pobavila, kdyz ukazali tu jeji hlavu v ty krabici, docela debilni ale nevadi *15* ....
jinak je to skoda mno, ale hlavni je ze se vse posralo kvuli bratrovi lincolnovi srac *10* *8* *16* *16* *16* AAAAAAAA ASpon ze je zivej wenta *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: ...
no ja,napriklad... uz koukam na treti serii, no koukam...cekam do ledna, je prestavka kvuli stavce v hollywoodu takze strasnej zewl *9* na nove je to priserny, ten dabing, reklamy do toho.. na nic !! na prison koukam tak od ledna 2007.. nejak sem se k tomu dostala... -
Nejlepší
Prison break je úplně úžasnej.Koukám na to někdy mám co dělat se smíchem, někdy s pláčem. Prison break je seriál, který miluju. Je skvělé dívat se, jak Michael prožívá svoje plány s naprostou dokonalostí. Samozřejmě, my tady většina z nás chválíme Wena, ale za pochvalu stojí určitě i Dr. Sára Tencredi- Sarah Wayne Callies *3* (která bohužel ze seriálu odešla, kvůli své právě narozené holčičce) za to, ajk se vrhá za Michaelem, kterákoliv jiná ženská by se asi na to vykašlala... co naplat nejspíš bude vždycky stát v pozadí za Michaelem. -
proste the beeest...
teda ja nevim, ale prison break.........je naprosto dokonalej........teda spis went je dokonalej.....cumim na to jak pako.....doma se mi smejou ale co......nejvetsi rezba je koukat na wenta v naky ty show......je tam uzasne sexy....a v publikou sou samy baby..a furt na nej kricej ze skoro nic neslysis........ale proste ho zeru....no reknete ze vy ne..... *1* *14*