-
Re: kupa smrdutych sracek nic vic
Asi pocházejí od vás že Plynař?! Mimochodem to jméno je vlastní, nebo trefná přezdívka?
A ještě dotaz: ty to tak žereš, že víš, že je to kupa sraček?
Jinak seriál je naprosto super, moc se jim povedl jak obsahově, tak hereckým obsazením. *1* *4* -
kupa smrdutych sracek nic vic
sracka sracka sracka sracka sracka a nic nezjen ta velka smradlava kupa sracek *15* -
Kde??....
Plisky kde stahujete noví dily i tretí serie uteku z vezeni???pisnete prosim!!!ja zadnou stranku nemuzu sehnat!plis díky mooooc!! :o) *3* *15* -
milujem ho
milujem celý prison break je to najpremakanejší film na svete a sú v ňom špičkový herci *14* milujem ich -
Re: NEJLEPŠÍ
Líp to nejde říct!!! *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
*in love*
Lidičky!! už před nějakou dobou sem se dodívala na útěk a řeknu vám mazec!!! akorát je mi líto Sucra *9* ale zajímavý konec ale stejně to žeru takže se na to dívám zase od začátku *14* -
pb
zdar lidi...fandové jak znáte navšivujte www.prison-break.cz..navíšc teď probíhá festival fantazie,kde také uvedou hlavně prison break.........takže navštivujte navštivujte..je to tam sjuper:),ale mnohem lešpí P *14* R *14* I *14* S *14* O *14* N *14* B *14* R *14* E *14* A *14* K *14* -
Prison break
Já se čumim na Prison Break každej den.Pořád stahuju a stahuju!Doporučuju!! *1* -
pb
nic jiného než BOŽSKÝ!! *14* *14* -
neej
Proste PB je nej serial driv sem zrala Lost,ale ted prison. 1.sérii znám uplne nazpamet,protoze se na ni divam furt a 3. skoro taky proste to ŽERU!!!! *14* *14* -
chjo
škoda že už je konec,ale bratr říkal že v květnu nebo kdy mám být pokračování takže snad je to pravda!! už se těšíím -
Re: NEJLEPŠÍ
přesně!! *14* -
Už wim!
jestli někdo chce tu písničku když sou titulky tak si najede na google a dá to 1 nahoře pak na tý stránce je vlevo ve sloupci napsané videa a pak vám naskočí tabulka a tam dáte znělka a pak už budete vědět!
jestli to nikomu nepůjde tak mi napište e-mail a já vám to pošlu! -
in lovee..peace..
Wentworth Miller je kraasny *14* jinak supeer serialek *3* prosim,kuknete se na muj profil www.lide.cz/barbora.grunova a dejte znamecku...kuju *14* -
Re: help
Ahoj...Ferry Corsten & Ramin Djawadi - Prison Break Theme...je to bohužel ale remix, jestli chceš, tak ti můžu poslat přímo tu co je v seriálu-ta ale název nemá...kdyžtak mi napiš na icq 225736764 *3* -
help
ahoj.Taky hledam tu uvodni pisen nasel jste ji uz nekdo?Kdyz tak se ozvete budu vam mooc vdecna *4* moc prosim.A predem dekuji...P.S. Snad bude za co *3* -
Re: hledam pisnicku
Ty máš ale starosti. -
NEJLEPŠÍ
PRISON BREAK....prostě BEST!!!!nidko a nic se tomu NEVYROVNÁ!!!!miluju tenhle seriál,a ještě víc Wentwortha Millera(Michael Scofield),a další lidi kolem........................NEJ ,NEJ,NEJ,NEJ... *15* *14* *14* -
hledam pisnicku
Chtela bych se zeptat kdo zpiva tu pisnicku co je hned v uvodu.....?!Chtela bych si ji stahnout,ale nevim kdo ji zpiva!Pokud ji nekdo mate mohli by jste mi ji poslat na e-mail KAROL338@seznam.cz -
Re: KONECNE SKVELY SERIAL
Přesně tak, nejdřív jsem žrala 24, pak Lost a teď Prison Break s vynikajícím Wentworthem Millerem:-)