Přejít na výpis diskuzí

Útěk z vězení (TV)

FILM 8.4.2007 
241 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • diky!

nikinko:diky moc za info fakt sem si oddechla,nekdo mi totiz rekl,ze vsechny zabijou krome Michela a Lincolna,jenze ty zavrou a kdyz Fernando bude zit tak je to super,takze fakt diky moc! *1*
  • Re: Re: 3.rada

Radulle: Fernando neumre ale na konci bude v Sone.. *1*
  • Re: 3.rada

ahoj Niki,kdyz si videla treti radu PB mohla bys mi aspon rict jestli Fernando umre?jinak se chci nechat prekvapit...... *1*
  • Kam zmizel??

Newite nekdo na kolikatym miste je utek???nejak zmizel kdyz byl na 5.miste ne??
  • 3.rada

Na Nove ted davaji jen 2.radu ktera ma 22.dilu a pristi rok budou davat 3.radu ktera ma 13.dilu ale dalsi se nataceji, bude i 4.rada...a reknu vam videla sem uz treti radu a je uplne husta..je to mazec
  • Wentworth

No jo Wentworth je v Prison Breaku ten nej....nechápu jak ho někdo může nenávidět *14* Mýá tak nádhernej úsměva jeho pohled, to je něco....bezvadnýho.Nevíte někdo kolik řad se po té druhé bude vysílat?A nevíte jak se mám přihlásit do fanoušků,nějak mě to nejde *9* A můj názor na Wentwortha *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • !

me se hrozne libi,jak se Fernando honi za Mary Cruz,to je fakt bozi *1*
  • Re: Re: ....

Cože??!Našla jsem přes vyhledávač svoje jméno a co nevidím!!!Ne,JÁ jsem Dominika Lambeinová,nevím kdo je fg a hlavního představitele Prison Breaku zbožňuju. Jo,a proti Americe taky nic nemám. *7* Nechápu,kdo je Ellen a proč jí napadlo moje jméno...
  • Ctvrtek

Sucre je taky hezkej..ale nejvic se mi libi went a dominic.. *14*
  • Re: Ctvrtek

ahoj Niki(dloooouho sem tu nebyla *9* )vic se mi libi Wint,ale Dominic taky neni spatnej *4* a desne hezkej je Amaury(fernando),coz? *15* a kdo se libi tobe?
  • proč?

strasne me nastvalo ze Nova planuje PB az na pristi rok...proc?...Moc me to mrzi
  • Hlasování

Ja uz sem taky hlasovala ale PB nejak prohrava. musime jeste co nejvic hlasovat brzy uz bude konec .
  • PB

PB je nej nej nej!!!!!!! tak neváhejte a hlasujte na www.souboj-serialu.cz/hlasovani.php pro prison break!!! *1*
  • hlasujte!!!!

http://www.teenchoiceawards.com/nom inees/tv/defaulttv.aspx
  • Souboj

*3* http://www.souboj-serialu.cz/hlasovani.php *3*
  • nej

Jj je to uplně nejlepší seriál ne jenom obasahem ale i tim že tam jsou super šikovný a hezký herci *14*
  • Film

uplne super film....
  • 7.misto

tak uz je prison break na 7.miste jen tak dal.me se libi went ale dominic je taky krasnej *14*
  • hlasujte!!!!

prosím hlasujte zde pro ´´´´utěk z vězení!!!!
    http://www.souboj-ser ialu.cz/hlasovani.php
  • Ctvrtek

to nejsi sama...ja ma rada taky ctvrky kvuli uteku *14* zajimalo by me ale jestli bude davat utek i pres prazdniny ...prece jenom jeste oar dilu zbyba..no a pak rok pauza a pak nas ceka 3.rada
    radule: libi se ti went(michael)??nebo dominic(lincoln)?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší