Přejít na výpis diskuzí

Útěk z vězení (TV)

FILM 8.4.2007 
241 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: MILUJU WENTÍKA

Nene
  • respect.bitch

Re: MILUJU WENTÍKA

Sára umře,,, *15* ve 3.serii
  • Re: utěk z vězení

Ahoj,3.séria momentálne beží na slovenskej JOJ-ke,tak ak ju chytíš.....
    Nové diely sú super:-).
    Pa
  • Re: MILUJU WENTÍKA

klidně se přidám co je k tomu potřeba čau
  • utěk z vězení

ví někdo kdy se bude vysílat třetí řada utěku z vězení? *3*
  • další série??

Lidi chcete aby byla i další série (5.)?? nebo si myslíet že už by to bylo zbytečný natahování děje??
  • Re: kdo umre

To je super, pak by to nebylo ono :)
  • jojo72

MILUJU WENTÍKA

Prosíím přidejte se do prison break ať má přes 1000 fanoušků.Děkuju *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *5* *5* *3* *3* *1* *1* *1* *1*
  • mikel

MILUJU WENTÍKA

Jestli Sara umře jsem ta NEJŠŤASTNĚJŠÍ fanynka *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • pickwick

Re: Re: pomoc:-)

díkec *4* *4* jo a super web!! *3* *3*
  • Re: kdo umre

Jo, dík, to mám radost :) To si kámoš určitě vymyslel schválně, aby mě naštval :)
  • 4.rada

taky se moc tesim na 4.radu...snad si ji budu moct brzo stahnout na netu...sem hlavne zvedava jak se sara vrati zpet do serialu bude to dost zajimavy...uz abych to videla *14*
  • k-baro

3 rada je nejlepsi..

Uz jsem videl skoro celou 3 radu a musim rict ze je fakt dobra a hodne zajimava.. myslim ze moc lidi necekalo ze Sara umre ale aspon je to poradne zajimavy uz se tesim na 4 radu ktera ma mit premieru v zari...
  • k-baro

Re: Re: kdo umre

A kde si to vzala ze Sara zije?? hm??
  • wendy.94941

Re: kdo umre

hej lidí!! taky jste to michaelovi a sáře přáli tak moc jako já? a oni jí zabili co....? ale mám pro vás dobrou zprávu!!! sarah totiž žije!! ta hlava nebyla její!!! *13* *15* *1* *1*
  • Re: pomoc:-)

Ahojky můžeš si jí stáhnout na našem webu :-) www.utek-z-vezeni.com v sekci download a dale epizody tam už to najdeš ;)
  • kdo umre

sylwik: sara umre na zacatku 3.rady..ale zadnej z bratru ne..nwm jak to bude v dalsich dilech ale zatim sem neslysela nic o tom ze by mel jeden z bratru umrit
  • pickwick

pomoc:-)

Ahojky,neznáte někde nějakou stránku,kde bych si mohla stáhnout 2. řadu????díky moc
  • Re: Kam zmizel??

útěk je teď 142.
  • Umře Sára a jeden z bratrů?!?

Ahoj všem, slyšela sem, že prej Sára umře? Tomu docela věřim, podle fotek, co sem viděla *9* Ale někdo mi řikal, že umře i jeden z bratrů?!? To sou kecy, nebo ne?!? *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší